Αρχική ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ 4η Λευκή Νύχτα Ευόσμου: Μεγάλη γιορτή της αγοράς, συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη...

4η Λευκή Νύχτα Ευόσμου: Μεγάλη γιορτή της αγοράς, συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

4η Λευκή Νύχτα Ευόσμου: Μεγάλη γιορτή της αγοράς, συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Τα γιορτινά του φορεί ο Εύοσμος το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026, υποδεχόμενος χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες από τις 18:00 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα στην 4η Λευκή Νύχτα Ευόσμου. Πρόκειται για έναν θεσμό εμπορικής, πολιτιστικής και κοινωνικής εξωστρέφειας που έχει καθιερωθεί πλέον στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Το κέντρο της πόλης μετατρέπεται σε ένα μεγάλο ψυχαγωγικό και εμπορικό πάρκο για μικρούς και μεγάλους. Τα τοπικά εμπορικά καταστήματα θα συμμετέχουν με ειδικές προσφορές, χαμηλότερες τιμές και εκπλήξεις για τους καταναλωτές. Παράλληλα, στους κεντρικούς δρόμους θα πραγματοποιηθούν street parties, μουσικές εκδηλώσεις, πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, καθώς και δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες, ενώ σε διάφορα σημεία DJs θα διασκεδάζουν το κοινό.

Κορωνίδα της βραδιάς θα αποτελέσει η μεγάλη συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη, ο οποίος θα ανέβει στη σκηνή μαζί με την Emily Lybe, παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου, ο Εμπορικός Σύλλογος Ευόσμου – Κορδελιού και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ενώ σημαντική είναι η συμμετοχή των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής, καθώς και η συνδρομή των εθελοντών.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Λευτέρης Αλεξανδρίδης, σε δήλωσή του τόνισε πως ο θεσμός δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να διασκεδάσουν και να στηρίξουν την τοπική αγορά, υπογραμμίζοντας ότι ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των τοπικών επιχειρηματιών σε κάθε δράση εξωστρέφειας, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές και τους συμμετέχοντες συλλόγους.

Για την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Από τις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου έως τις 02:00 τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθούν διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (από τη Μαιάνδρου έως την Καραολή και Δημητρίου) και στην οδό Τζαβέλα (από τη Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την Καραολή και Δημητρίου).

Στα αποκλεισμένα αυτά τμήματα θα απαγορεύεται αυστηρά η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων. Η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλακτικά μέσω των οδών Μαιάνδρου, Καραολή και Δημητρίου, Περικλέους, Πλάτωνος και των γύρω δρόμων, ενώ τροχονόμοι θα βρίσκονται σε καίρια σημεία για τη ρύθμιση της κίνησης.

vendo
oraiokastro 24 Η ενημέρωση δεν έχει ώρα