Τα Οστεοφυλάκια στο Ωραιόκαστρο Γίνονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
Ένα χρόνιο πρόβλημα γίνεται πράξη σεβασμού.
Είναι πλέον γεγονός! Αυτό που αποτελούσε επιτακτική ανάγκη εδώ και χρόνια στα Κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου, παίρνει σάρκα και οστά.
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου τοποθέτησε τα πρώτα οστεοφυλάκια και, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του μήνα.
Πρόκειται για μια υποδομή που έλειπε πραγματικά και αποτελούσε ένα χρόνιο, δυσεπίλυτο πρόβλημα, καθώς η πληρότητα των κοιμητηρίων απαιτούσε την ανάγκη για αξιοπρεπή διαχείριση των κεκοιμημένων.
Η ολοκλήρωση αυτού του έργου δεν είναι απλώς τεχνική, αλλά μια πράξη ουσιαστικού σεβασμού προς τις οικογένειες και τη μνήμη των αγαπημένων που “έφυγαν”.
Επιτέλους, ανοίγει ο δρόμος για μια πιο οργανωμένη και ανθρώπινη προσέγγιση στα κοιμητήρια του Ωραιοκάστρου, καθώς και ένα “νοικοκύρεμα” που, λόγω της πληρότητας, αποτελούσε έναν «πονοκέφαλο» για τη διοίκηση.
Η Διαδικασία: Σύντομα αναλυτικές οδηγίες.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, ο Δήμος θα ανακοινώσει άμεσα όλες τις λεπτομέρειες για τη μεταφορά οστών στα νέα οστεοφυλάκια. Θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση για τα δικαιολογητικά και τον τρόπο εξυπηρέτησης, ώστε όλα να γίνουν με σεβασμό, τάξη και διαφάνεια.
















































