Παγωμένη Τρίτη: Ολικός παγετός στα βόρεια και σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων
Η χώρα παραμένει σε κλοιό ψύχους με τις ελάχιστες θερμοκρασίες να πέφτουν κατά τόπους κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου. Αν και οι χιονοπτώσεις περιορίζονται σταδιακά στα ανατολικά και νότια ορεινά, οι θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο διατηρούν την αίσθηση του κρύου σε πολύ χαμηλά επίπεδα.
Βροχές
Τοπικές βροχές ή χιονόνερο αναμένονται κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Εύβοια.
Καταιγίδες
Μεμονωμένες καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα νότια θαλάσσια τμήματα (Κρήτη και Δωδεκάνησα), με γρήγορη όμως βελτίωση.
Χιόνια
Ορεινά & Ημιορεινά: Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης και της Εύβοιας.
Πεδινά: Τα φαινόμενα στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία έχουν σταματήσει, ωστόσο η χιονόστρωση παραμένει λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.
Πρόγνωση ανά Περιοχή
Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος καιρός με ισχυρό παγετό. Η θερμοκρασία από -3 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4-5 μποφόρ με εξασθένηση.
Αττική: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά. Η θερμοκρασία από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία & Θράκη: Αίθριος καιρός αλλά με ολικό παγετό. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θερμοκρασία θα αγγίξει τους -11 βαθμούς Κελσίου.
Κρήτη & Κυκλάδες: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι βόρειοι 6-7 και τοπικά στο Αιγαίο 8 μποφόρ.
Ήπειρος & Δυτική Ελλάδα: Ηλιοφάνεια με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί.















































