Συνελήφθη για Μπαράζ Κλοπών και Φθορών
Ένας συνελήφθη έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός κατηγορείται για μια σειρά από αδικήματα, όπως κλοπή, απόπειρα κλοπής, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από αναζητήσεις από δικυκλιστές αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας.
Περιστατικά Κλοπών και Φθορών
Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο :
- Αφαίρεσε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο από την περιοχή του Σταυρού Θεσσαλονίκης.
- Στον ίδιο χώρο, αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα ακόμη αυτοκίνητο και μπήκε σε ένα ανασφάλιστο όχημα, χωρίς όμως να κλέψει κάτι αξίας.
- Αφού στάθμευσε το κλεμμένο αυτοκίνητο στη Σταυρούπολη, προκάλεσε φθορές σε δύο οχήματα (ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο).
- Διέρρηξε μία αποθήκη με ιατρικά υλικά, από όπου έκλεψε ένα ποδήλατο, το οποίο εγκατέλειψε σε κοντινό σημείο.
Κατά τη σύλληψή του, ο νεαρός κατείχε δύο αιχμηρά αντικείμενα, ενώ πρόβαλε αντίσταση κατά την ακινητοποίησή του. Μετά τη σύλληψή του και τη δημιουργία της δικογραφίας, ο οδηγήθηκε και νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική.















































