Βίντεο,Επεισόδια έξω απο το 1ο δημοτικό με ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο πριν το τελευταίο κουδούνι για τους μαθητές του 1ο του δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου,μπροστά στον δρόμο του σχολείου ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κατέφθασε με πανό και φυλλάδια για να υπερασπιστούν τα παιδιά των προσφύγων-μεταναστών για την ένταξη τους στα σχολεία.
Έκπληκτοι οι γονείς αντέδρασαν άμεσα για την εικόνα αυτή που θα αντίκριζαν τα μάτια των παιδιών τους. “Με ποιο δικαίωμα πολιτικοποιείς το παιδί μου” φώναζαν οι γονείς και η απάντηση που πήραν ήταν “αφού δεν το κάνεις εσυ θα το κάνω εγώ”.
Οι γονείς τους ανάγκασαν να φύγουν απο εκει πριν βγουν τα παιδιά απο τις τάξεις τους.
Κλήσεις πολλές δέχθηκε το 100 απο γονείς,το οποίο κατέφθασε μετά την απομάκρυνση της ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,επειτα απο 30′

20161012_130315
screenshot_20161012-134501

vendo

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. @dimitris27
    και πολύ καλά κάνανε αν ρίξανε!!
    Τα εισαγωγικά για τους γονείς να τα βγάλεις, αυτοί ήταν εκεί για να παραλάβουν τα παιδιά τους από το σχολείο, τα πληρωμένα παλικαράκια του ΣΥΡΙΖΑ για ποιο λόγο ήταν εκεί;

  2. Δεν είναι πρόσφυγες είναι λαθρομετανάστες ή λιποτάκτες(όσον αφορά τους γονείς)υπάρχουν χώρες π.χ.Τουρκια πιο κοντά στην κουλτούρα και στην θρησκεία τους δεν πηγαίνουν όμως εκεί γιατί?????τα “προσφυγοπουλα “λοιπόν θα τα μεταφέρει λεωφορείο στο σχολείο τα παιδιά των ελλήνων πως πηγαίνουν σχολείο?ρώτησε κανείς αν εγώ μπορώ να το πάω σχολείο το παιδί μου?ναι έχουν δικαίωμα στην μάθηση και στην ζωή έχει όμως και το δικό μου το παιδί ας μεριμνήσει ή πολιτεία για τον έλληνα πολίτη πρωτίστως!αυτό δεν είναι αδικία για τον έλληνα?

  3. Λαθρομετανάστες ή λιποτάκτες όχι πρόσφυγες ή πρώτη χώρα που έπρεπε να ζητήσουν άσυλο ήταν ή Τουρκια κοντά στην κουλτούρα τους και στην θρησκεία τους γιατί άραγε ήρθαν εδώ????.τα παιδιά τους με λεωφορείο θα μεταφέρονται στο σχολείο το δικό μου το παιδί με τι θα πάει αν δεν έχω αυτοκίνητο?η πολιτεία θα τους νοικιάσει σπίτι τον έλληνα άστεγο τι θα τον κάνει?αυτό είναι ρατσισμός.ρατσισμος απέναντι στον Έλληνα!ενδιαφέρθηκε κανεις να μάθει τι έγινε με την κοπέλα που βιάστηκε με τον αστυνομικό που Συριος τον μαχαίρωσε γιατί προστάτεψε μία δικιά τους από βιασμό.αν ήμασταν ρατσιστές θα μας ενοχλούσαν και οι”μαύροι”είμαστε ρατσιστές με την βία με την θέση αυτού του λαού απέναντι στην γυναίκα(που σημαίνει επερχόμενο γεγονός οι βιασμοί)αν συμβεί κάτι στην γυναίκα σας στην αδερφη σας στον γιο σαςκ.τ.λ. τότε σίγουρα εσείς που δεν είστε ρατσιστές θα αλλάξετε γνώμη. Ας μην περιμένουμε να χαθεί κάθε έλεγχος της κατάστασης τα πράγματα είναι είδη δυσοίωνα για τους έλληνες!

  4. ΣΥΓΝΩΜΗ ΛΙΓΟ, συγκρίνετε τον εαυτό σας και τα παιδιά σας, με παιδιά που τρώνε βόμβες στο κεφάλι εδώ και χρόνια, που περάσαν από 50 θάλασσες για να σωθούνε και έχουν χάσει τη μισή τους οικογένεια;
    ΟΛΟΙ το ξέρουμε ότι η πολιτεία δεν προσφέρει αυτά που πρέπει στους Ελληνες και κυρίως στους μαθητές, και γω πήγα σχολείο και θυμάμαι τις ελλείψεις! Αυτό τι σημαίνει, ότι πρέπει να αφήσουμε τα προσφυγόπουλα αμόρφωτα ώστε να είναι για πάντα ζητιάνοι και να μην μπορέσουν να ορθοποδήσουν ποτέ;;
    ΕΜΕΙΣ έχουμε φέρει την χώρα μας εδώ που είναι, με τις πολιτικές επιλογές μας και με τις αντιλήψεις μας, αν τα παιδιά μας και εμείς οι ίδιοι έχουμε ελλείψεις φταίμε εμείς και αυτοί που ψηφίζουμε, δεν φταίει ο πρόσφυγας που προσπαθεί απλά να ξεφύγει από έναν πόλεμο!! Το ότι η κυβέρνηση μας δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση πάλι είναι λάθος δικό τους, και όχι αυτών που έρχονται εδώ για να σωθούν.
    Το “ρατσισμός απέναντι στον Έλληνα” είναι μακράν ότι πιο πανηλίθιο έχω ακούσει!

    • Κοιταξου στο καθρέφτη και θα δεις έναν πανηλιθιο. Ο Έλληνας βιώνει τον ρατσισμό κάθε μέρα από την κυβέρνηση που ψήφισε. Εσείς οι προοδευτικοί αν θέλετε μπορείτε να κατεβαιτε στο δρόμο με φουστιτσα και γοβακια. Δεν θα σας πούμε λουγκρες για να μην μας πείτε ρατσιστές!.

    • Όταν θα αποκτήσω κυβέρνηση που θα μπορεί να ελέγξει τα σύνορα της και θα δημιουργήσει τις υποδομές για καλύτερη ζωή των παιδιών μου και των συμπολιτών μου τότε ίσως και να αναχθώ την φιλοξενία όσων πραγματικά έχουν ανάγκη και όχι των ριψάσπιδων Σύριων και καθε λογής ούγκανο.
      Μέχρι τότε όσοι αισθάνονται αλληλέγγυοι ας τους πάρουν στα σπίτια τους. Χώρα υποδοχής για τους πρόσφυγες είναι η Τουρκία, για μας είναι λαθραίοι εισβολείς.

    • Όταν η χώρα θα μπορέσει να ελέγξει τα σύνορα της και να δημιουργήσει τις υποδομές για καλύτερη ζωή των παιδιών μας και των συμπολιτών τότε ίσως και να δεχθούμε το αίτημα για φιλοξενία. Μέχρι τότε η Τουρκία είναι μια χαρά χώρα που μπορεί να δεχθεί τους ριψάσπιδες Σύριους και διάφορους ούγκανους.
      Για όσους έχουν έρθει ήδη εδώ,κανένας δέν σας εμποδίζει να τους φιλοξενείτε εφόσον αισθάνεσθαι αλληλέγγυοι. Όσο για το τελευταίο σας σχόλιο περί ρατσισμού προς τον Έλληνα, αρκεί να σήκωσεις την ελληνική σημαία ή να προφέρεις τη λέξη πατρίδα για να χαρακτηριστείς φασίστας ή ακροδεξιός. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός τότε τι είναι; Να μην αναφέρω για την παραμικρή αιτία,την σύλληψη της έχεις στο τσεπάκι σε αντίθεση με τα άπλυτα προχθές που έκαναν γυαλιά καρφιά το Ωραιόκαστρο και η πιθανή σύλληψη κάποιου από τις δυνάμεις των Ματ θα είχε επιφέρει την διαθεσιμότητα του οργάνου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.