Βανδάλισαν την καινούρια παιδική χαρά στο Ωραιόκαστρο

Λίγες μέρες πριν ο δήμος Ωραιοκάστρου παράδωσε στου πολίτες 11 νέες παιδικές χαρές,προϋπολογισμός αξίας 200.000 ευρώ ,δείτε σχετικά ΕΔΩ
Σήμερα η εικόνα στην παιδική χαρά στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ δεν ανταποκρινόταν σε τίποτα ως μια νέα παιδική χαρά με σύγχρονες προδιαγραφές και αυστηρούς όρους ασφαλείας!
Ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΠΩΦ,κ.Ηρακλής Τσακαλίδης, αποθανάτισε τις εικόνες ντροπής και τις δημοσίευσες με το παρακάτω κείμενο:

”Είναι πραγματικά λυπηρό το γεγονός του βανδαλισμού κοινών πραγμάτων.
Ακόμη δεν πρόλαβε ο δήμος να παραδώσει σε χρήση τα νέα όργανα στην παιδική χαρά του Κονταξοπούλειου, η εικόνα που παρουσίαζε σήμερα ο χώρος μόνο θλίψη προκαλεί.
Ως δημοτικός σύμβουλος απευθύνω μια έκκληση προς κάθε κατεύθυνση: Να προστατέψουμε τη δημόσια περιουσία γιατί αυτή ανήκει σ όλους μας.
Καταστροφή στην πόρτα εισόδου, ολοσχερής καταστροφή των πέντε περιστρεφόμενων δίσκων, πρωτοφανές μένος κατά των κάδων απορριμμάτων. Βέβαια είναι υποχρέωση της διοίκησης ν αποκαταστήσει τα πράγματα στην πρότερη κατάσταση. Και θα το κάνει. Ας σκεφτούμε όμως τι κόστος συνεπάγεται αυτό. Το οποίο κόστος βέβαια πέφτει στις πλάτες όλων μας. Κι επειδή όλα είναι θέμα παιδείας, κάθε οικογένεια ας ασχοληθεί με το θέμα της διαχείρισης κοινών πραγμάτων. Ωφελημένοι θα βγούμε όλοι. Ωφελημένη θα βγει η κοινωνία μας.”

9
99
999
9999
99999

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.