Άλκης Καμπανός: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του – Αφήγηση απο τον Τάκη Βαμβακίδη

Άλκης Καμπανός: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του – Αφήγηση απο τον Τάκη Βαμβακίδη

Δολοφονία Άλκη Καμπανού, μια τραγωδία που συγκλόνισε όλη τη χώρα.

Ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη επειδή έτυχε εκείνη τη μαύρη νύχτα, να βρεθεί στο λάθος σημείο την πιο ακατάλληλη στιγμή. Τότε που χούλιγκαν έφτασαν στην περιοχή που έκανε βόλτα με φίλους του, αποφασισμένοι να κάνουν κακό, σε όποιον υποστηρίζε αντίπαλη ομάδα. Ο Άλκης έπεσε νεκρός και δύο φίλοι του μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο.

40 ημέρες από το θάνατό του παιδιού του ο Αριστείδης Καμπανός συγκλονίζει και ραγίζει καρδίες με το μήνυμά του.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος απο το metropolis fm σε μια προσπάθεια να κρατήσουμε δυνατή την μνήμη του αδικοχαμένου παιδιού και να καταφέρει να ηττηθεί η βία στην τηλεφωνική του γραμμή είχε τον ηθοποιό Τάκη Βαμβακίδη που αφηγήθηκε το κείμενο του πατέρα του Άλκη.

Ο πόνος πήρε φωνή που έκανε τις ψυχές μας να δακρύσουν:

Δείτε το συγκινητικό μήνυμά:

«ΑΛΚΗ μου… ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα πιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις «κλεμμένες» παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)… Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν. Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά. Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.