Άλλαξε ονομασία η “στροφή του τρελού”

Εδω και πολλά χρόνια η πιο επικίνδυνη στροφή μεταξύ Ωραιοκάστρου Γαλήνης εχει ονομαστεί “στροφή του τρελού”.
Την ονομασία της πηρε απο κάποιους που πολλα χρονια πριν επιχείρησαν να κάνουν προσπέραση. Άλλοι τα είχαν καταφέρει και άλλοι πλήρωσαν την προσπέραση αυτή με την ζωή τους.
Κουβαλώντας βαριά ιστορια,είτε απο τους επίδοξους οδηγούς είτε απο άλλες συγκυρίες,σημερα η στροφη μετονομάστηκε σε “στροφή ντροπής” γιατι κανένας αρμόδιος εδω και πολλα χρονια δεν αναλαμβάνει την υποχρέωση να την διορθώσει για να προλάβει τα αμέτρητα τροχαία που εχουν σημειωθεί,πολλα απο αυτα θανατηφόρα.
image

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η ” στροφή του τρελλού” παραμένει τέτοια για τον οδηγό που φεύγει προς τη Θεσσαλονίκη !!!
    Η σήμανση λέει ” 30″, υπάρχει ,έστω μισοσβυσμένη η “ζέμπρα” που υποδεικνύει την πορεία αριστερά !!! Στη συγκεκριμένη στροφή ,στην κάθοδο ΔΕΝ χωρούν 2 αυτοκίνητα !!! Στην άνοδο,οι οδηγοί συνήθως δέχονται επίθεση από αυτούς που κατεβαίνουν.Στην κάθοδο υπάρχει ταχύτητα, ο δρόμος είναι διπλής κατεύθυνσης που ΣΤΕΝΕΥΕΙ επικίνδυνα. Δεν το γνωρίζουν όμως όλοι και συνηθίσαμε να μην υπακούμε σε τίποτε,ούτε στα σήματα ζωής που είναι τα σήματα κυκλοφορίας.Αν σεβόμαστε τη σήμανση δεν θα χρειάζονται ούτε δραματικά φρεναρίσματα,ούτε άλλα οδηγικά λάθη.Η προηγούμενη δημοτική αρχή είχε ετοιμάσει σχέδιο παρέμβασης στο σημείο με κεντρική μπαριέρα που θα θύμιζε σε όλους την επικινδυνότητα,αλλά δεν υλοποιήθηκε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.