Άμεσα η μελέτη για νέα διάβαση Πενταλόφου στο Γαλλικό ποταμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Άμεσα η μελέτη για νέα διάβαση
Πενταλόφου στο Γαλλικό ποταμό
Οι αλλεπάλληλες βροχοπτώσεις από τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα έχουν προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην ιρλανδική διάβαση του Πενταλόφου στο Γαλλικό ποταμό, η οποία χθες υπέστη σοβαρή καθίζηση. Για το λόγο αυτό σήμερα το πρωί μηχανικοί του δήμου έσπευσαν στο σημείο, και μετά από αυτοψία που έκαναν η ιρλανδική διάβαση κρίθηκε ακατάλληλη και τέθηκε επ’ αόριστον εκτός λειτουργίας.
Σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Μυγδονίας, Ευάγγελο Καραστερίου ο δήμος θα προβεί άμεσα σε σύνταξη μελέτης για κατασκευή νέας διάβασης. «Θα προχωρήσουμε άμεσα στη σύνταξη της μελέτης ωστόσο, καθώς η διαδικασία αυτή είναι χρονοβόρα, ζητούμε την κατανόηση των πολιτών», είπε ο κ. Καραστερίου.
Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων
Γαλλικός ποταμός

vendo

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. μπραβο σας και ευγε για την αμεση αντιδραση.οσο για το προβλημα της Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ αστους αυτους ποιος τους υπολογιζει ας πανε να πνιγουν ειναι πολιτες δευτερης η τριτης κατηγοριας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.