Άμεση άρση των μέτρων ζητάει η εστίαση του νομού Θεσσαλονίκης

Άμεση άρση των μέτρων ζητάει η εστίαση του νομού Θεσσαλονίκης

Η κοροϊδία έχει πλέον ξεπεράσει όλα τα όρια. Η εστίαση δεν είναι ο εχθρός, είναι ο εύκολος στόχος. Είναι το εξιλαστήριο θύμα στην αποτυχημένη αντιμετώπιση της κυβέρνησης στο ζήτημα της πανδημίας. Φτάσαμε στον Οκτώβρη του 2021, μετά από 18 ολόκληρους μήνες μέτρων για την πανδημία, να ξανακάνουμε lock down.

Μάλιστα ένα lock down ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την εστίαση.

Ένα lock dowwn που επιφέρει τεράστια προβλήματα με ανεπανόρθωτες ζημίες.

Και όλα αυτά χωρίς κανένα σχεδιασμό και χωρίς κανένα μέτρο στήριξης ή ελάφρυνσης.

Στις εξαγγελίες σας Κύριε Πρωθυπουργέ αναφέρατε πως δεν θα υπάρξει νέο lock down!

Κι όμως υπάρχει ένα καταστροφικό lock down για όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται μετά τις 23:00 το βράδυ (πάνω από 800 επιχειρήσεις στο νομό Θεσσαλονίκης).

Τουλάχιστον 2000 επιχειρήσεις έχουν μείωση κύκλου εργασιών λόγω των περιοριστικών μέτρων ( καταστήματα τα οποία λειτουργούσαν το πρωί ως καφέ και το βράδυ ως μπαρ).

Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα μειώσεις προσωπικού, απολύσεις και εκατοντάδες λουκέτα! 

Από την Παρασκευή το πρωί όλος αυτός ο κόσμος που έχει εμβολιαστεί ώστε να έχει τα προνόμια , που εσείς υποσχόσασταν, διαμαρτύρεται έντονα και δηλώνει μετανιωμένος!

Απαιτούμε άμεση άρση των μέτρων στον κλάδο της εστίασης γιατί :

  • Το ποσοστό εμβολιασμένων που απασχολούνται στους χώρους εστίασης ανέρχεται άνω του 80%
  • Τηρούνται όλα τα μέτρα που μας έχετε επιβάλλει.
  • Στους εσωτερικούς χώρους εστίασης εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι, σε αντίθεση με τους χώρους συναυλιών  (όπου δεν απαιτείται πιστοποιητικό ή κάποιο test) και τους κινηματογράφους ( όπου με Rapid test μπορεί ο  οποιοσδήποτε να εισέλθει και ενώ είναι εσωτερικός χώρος, μπορεί να αφαιρέσει τη μάσκα του και να καταναλώσει τρόφιμα).

Τα μέτρα που μας επιβάλλατε είναι παράλογα , η στοχοποίηση του κλάδου μας είναι πλέον ξεκάθαρη και ο διαχωρισμός άδικος και καταστροφικός!

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΆΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

ΕΝΩΣΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ ΨΗΤΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.