Άρχισαν τα δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Άρχισαν τα δωρεάν μαθήματα κεραμικής-πηλού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου

Με επιτυχία άρχισαν χθες το πρωί τα δωρεάν μαθήματα κεραμικής – πηλού για ενήλικες που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης του Δήμου Ωραιοκάστρου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ωραιοκάστρου.
«Το ενδιαφέρον των συνδημοτών μας για τα μαθήματα κεραμικής ήταν τόσο μεγάλο, που οι θέσεις του τμήματος καλύφθηκαν πολύ γρήγορα. Στόχο έχουμε να επαναλάβουμε τη δράση στο μέλλον, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι. Με τέτοιες δράσεις οι πολίτες έχουν την δυνατότητα να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους», τονίζει η Χριστίνα Αλίρη, αντιδήμαρχος Διοικητικής Αναδιάρθρωσης, Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Βιβλιοθήκης.
Τα μαθήματα παραδίδει η κ. Παναγιώτα Μπόζα στις εγκαταστάσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ωραιοκάστρου (Β. Γεωργίου 21Α, Ωραιόκαστρο, τηλ. 2313304067) και ολοκληρώνονται τέλη Απριλίου.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, βιβλίο και κείμενο
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.