Έκκληση για βοήθεια για τετραμελή οικογένεια στα Λαγκαδίκια

Μακριά από τη θαλπωρή της οικογενειακής εστίας θα αναγκαστεί να κάνει φέτος Χριστούγεννα η οικογένεια του Νίκου Αλεπλιώτη από τα Λαγκαδίκια.

Το σπίτι που ζούσε ο ίδιος, η σύζυγος του και τα δυο τους παιδιά 15 και 12 ετών έγινε παρανάλωμα του πυρός την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα η σκεπή να καταρρεύσει και το διώροφο οίκημα να καταστεί μη επισκευάσιμο.

Η οικογένεια μόλις που κατάφερε να βγει από τη φλεγόμενη κατοικία, ωστόσο οι κόποι μιας ζωής για την οικογένεια Αλεπλιώτη έγιναν στάχτη, αφού οι πύρινες γλώσσες κατέστρεψαν εντελώς το νοικοκυριό και τα προσωπικά αντικείμενα της οικογένειας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο πατέρας της οικογένειας είναι άνεργος τα τελευταία τρία χρόνια και παρότι πέρασε διάφορες περιπέτειες με την υγεία του, αναζητά εργασία σε οποιοδήποτε τομέα. Οι άμεσες ανάγκες της οικογένειας καλύπτονται με τη βοήθεια συγγενών και φίλων, ενώ σύντομα η οικογένεια θα μείνει σε νέο σπίτι στα Λαγκαδίκια που τους παραχωρείται δωρεάν.

Ωστόσο οι ανάγκες της οικογένειας παραμένουν μεγάλες και ενόψει των άγιων ημερών των Χριστουγέννων, κάθε βοήθεια, ακόμα και η πιο μικρή θα αγαλιάσει μια οικογένεια που ταλαιπωρήθηκε χωρίς να το αξίζει.

Στην τράπεζα Πειραιώς έχει ανοιχτεί ειδικός λογαριασμός με τα παρακάτω στοιχεία:

Αριθμός IBAN: GR42 0171 2200 0062 2001 0115 436

Δικαιούχοι: Γκαλτσίδου Γιανίνα και Αλεπλιώτης Νικόλαος

Ας ευχηθούμε, μέσω των πράξεων μας, η οικογένεια να μπορέσει να ανακουφιστεί και τα παιδιά τους να δημιουργήσουν την επόμενη γενιά που θα ευημερεί με βασική αξία την αλληλοβοήθεια.

alepliotis2 alepliotis3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lagadas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.