Έκκληση για δασκάλους των γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου

δημ σχολ παλαιοκΈνα μήνα και μια εβδομάδα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαιοκάστρου καταγγέλει έλλειψη δασκάλων και εκπαιδευτικού προσωπικού στο σχολείο. Έπειτα από πρόσφατη συνεδρίαση οι γονείς εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία περιγράφουν την κατάσταση που βιώνουν οι μαθητές και οι ίδιοι…

Αναλυτικά  ανακοίνωση

    Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου σας γνωστοποιεί το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε φέτος στο σχολείο μας, από την έλλειψη εκπαιδευτικών.
 Συγκεκριμένα, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς υπάρχει έλλειψη σε εκπαιδευτικούς  ειδικοτήτων και σε βασικούς δασκάλους, με συνέπεια να αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες μαθητές και γονείς. Οι υπάρχοντες εκπαιδευτικοί  υπερβαίνουν κατά πολύ το ωράριό τους. Το ολοήμερο υπολειτουργεί με έναν μόνο δάσκαλο ο οποίος έχει υπό την ευθύνη του 100 παιδιά  χωρίς καμία βοήθεια και καθόλου διάλειμμα.
     Μετά από την Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 16-10-2013 με βασικό θέμα το μείζον αυτό πρόβλημα, θα σας παρακαλούσαμε να μεριμνήσετε για την άμεση επίλυση του θέματος το οποίο αφορά  330 παιδιά και 660 γονείς του 1ουΔημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου, για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου, των εκπαιδευτικών, των γονιών και των παιδιών μας.
 Με εκτίμηση το Δ.Σ.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.