Έκτακτη αιμοδοσία στο Ωραιόκαστρο – Δέκα λεπτά μπορούν να σώσουν μια ζωή

Έκτακτη αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου την Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, σε συνεργασία με το «Θεαγένειο» Νοσοκομείο.

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής με το σύνθημα «Δίνω αίμα, δίνω ζωή» καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, ειδικά αυτή την περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.

Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου από τις 09.00 ως τις 13.00.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068. Για την μετακίνησή τους οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα (sms) με τον κωδικό 1 στο 13033.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.