Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Σκόνη μέχρι και την Κυριακή θα παρατηρείται στην ατµόσφαιρα, ενώ προβλέπονται μεμονωμένες βροχές .

Οι καταιγίδες που θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στα Ηπειρωτικά τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να είναι τοπικά ισχυρές και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους,όπως έγινε και εχθές.

Αναλυτικά:

Σήμερα, Παρασκευή

Πιθανόν τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία.

Το Σάββατο (05-05-2018)

Τις απογευματινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και πιθανόν η Θεσσαλία (κυρίως δυτική και βόρεια) και τις βραδινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή (06-05-2018)

Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες.

Από τις μεσημβρινές ώρες η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η Θεσσαλία και πιθανόν η Εύβοια, η ανατολική Στερεά, η βόρεια Πελοπόννησος και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Τη Δευτέρα (07-05-2018)

Κατά διαστήματα μέχρι το μεσημέρι η Εύβοια και μέχρι το απόγευμα το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και η ανατολική Στερεά. Τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες πιθανόν και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

Την Τρίτη (08-05-18) και την Τετάρτη (09-05-18) πιθανόν τις μεσημβρινές και τις απογευματινές μόνο ώρες οι περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.