Έκτακτο συμβούλιο ζητά η ΑΝ.Α.Σ.Α για το ενδεχόμενο δομής φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο

Έκτακτο συμβούλιο ζητά η ΑΝ.Α.Σ.Α για το ενδεχόμενο δομής φιλοξενίας στο Ωραιόκαστρο

Αίτημα σύγκλησης εκτάκτου δημοτικού συμβουλίου για ενημέρωση.
Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα τοπικού διαδικτυακού ενημερωτικού μέσου ,φέρεται να δημιουργείται δομή φιλοξενίας ανήλικων προσφύγων σε ιδιωτικό χώρο, στο κέντρο του Παλαιοκάστρου. Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα επιβεβαιώνει την ύπαρξη επιστολής διαμαρτυρίας που επίσης φέρεται να υπογράφουν περισσότεροι από 300 πολίτες, όλοι κάτοικοι του Παλαιοκάστρου.
Ως δημοτική παράταξη «αν.α.σ.α.» ρωτάμε ευθέως την δημοτική αρχή.
Αν γνωρίζει το θέμα και φυσικά ποιά είναι η θέση της απέναντι στα όσα υποστηρίζουν οι κάτοικοι της περιοχής του Παλαιοκάστρου.?¨
Αν γνώριζε το θέμα, γιατί μέχρι σήμερα δεν υπήρξε σχετική ενημέρωση των δημοτικών παρατάξεων του δήμου από τη διοίκηση του δήμου?
Μόλις πριν λίγες μέρες είχαμε δημοτικό συμβούλιο και δεν έγινε η παραμικρή αναφορά. Είναι ένα ακόμα θέμα το οποίο κρύβει η διοίκηση «κάτω από το χαλί;»
Γνωρίζει επίσης να μας ενημερώσει για την ακριβή θέση της δομής;
Τον αριθμό των ατόμων που θα φιλοξενηθούν;
Για τον χρόνο φιλοξενίας τους ;
Ζητούμε άμεσα την σύγκληση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με αυτό το θέμα προκειμένου να ενημερωθούμε, να τοποθετηθούν όλες οι δημοτικές παρατάξεις και να ακούσουμε τους συμπολίτες μας.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.