Ένα σπουδαίο βραβείο στα χέρια Ελληνίδας συγγραφέα

Ναταλία Θεοδωρίδου:Μια Ελληνίδα  ανάμεσα στους νικητές των παγκόσμιων βραβείων της λογοτεχνίας

DrPXCAnWkAAJtaP

 

 

 

 

 

 

 

 

Τον Ιούλιο της ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της,αυτό απο μόνο του ήταν μεγάλη επιτυχία! Και ήρθε η στιγμή που η μεγάλη αυτή επιτυχία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Παγκόσμιου Βραβείου Διηγήματος για το έργο της «The Birding: A Fairy Tale»

Το  διήγημα της είχε δημοσιευτεί τον Δεκέμβριο του 2017. Η ιστορία της Μαρίας που αναζητά μέσα απο το ταξίδι της να βρει τον σύζυγό της σε έναν κόσμο όμως που όλοι έχουν μεταμορφωθεί σε πουλιά.

Η Ναταλία Θεοδωρίδου δηλώνει οτι ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συμβαίνει!

Screenshot_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Οι γονείς της, Γιώργος και Αλεξάνδρα, νιώθουν υπερήφανοι και επιβεβαιωμένοι,όπως δήλωσαν στο oraiokastro24.gr με φωνή γεμάτη συγκίνηση και πληρότητα απο ευτυχία. “Οραματιζόμασταν την επιτυχία της Ναταλίας διότι η πορεία της ήταν ανάλογη. Θεωρούσαμε δεδομένο οτι θα τα καταφέρει.”

Μια Ελληνίδα  ανάμεσα στους νικητές των παγκόσμιων βραβείων της λογοτεχνίας. Ένας ακόμη λόγος για να νιώθουμε υπερήφανοι! Σε ευχαριστούμε Ναταλία!!!! Σου ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη επιτυχίες!

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.