Έντονες αντιδράσεις για την λειτουργια των καταστημάτων αυτή την Κυριακή 20/7 φωτο

Ένταση μεγάλη υπάρχει στον εμπορικό κόσμο του Ωραιοκάστρου,και οχι μόνο,για τις εργάσιμες Κυριακές.
Έχοντας δοκιμάσει ήδη το πως ειναι να εργάζονται Κυριακή ημέρα
και έχοντας αλλάξει πλεον η κυβέρνηση τον νομό,απο επτά Κυριακές τον χρόνο ξεκινά “πιλοτικά” για τις τουριστικές περιοχές και το ιστορικό κέντρο Αθήνας και Θεσσαλονίκης να ειναι ανοιχτά 52 Κυριακές,ο εμπορικός κόσμος νιώθει έντονα την καταπάτηση της ελευθερίας του.
Στην έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποίησε ο Ε.Σ.Ω. πριν περίπου ενα χρόνο για τις επτά Κυριακές που είχε τότε ορίσει ο νόμος,η απόφαση ήταν να τις δεχθούν ως εργάσιμες.
Σήμερα ομως,αλλάζοντας η κυβέρνηση των αριθμό των Κυριακών και εντάσσοντας και τα μεγάλα καταστήματα να λειτουργούν,ενω πρότινος αυτά ήταν εκτος,οι περιφερειακές αγορές αντιλαμβάνονται την απειλή και προτρέπουν τους συναδέλφους τους να μην ανοίξουν.
Χαρακτηριστικές είναι οι τοίχοκολλημένες απόψεις δυο καταστημάτων του τόπου μας:
image
image
Οι αντιδράσεις δεν σταματούν στην τοπική μας αγορά.
Την Κυριακή 20/7/14 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθούν απεργιακές κινητοποιήσεις με σλόγκαν ” ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ” και “ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ”

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.