Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης : Η Δικαιοσύνη αποφάσισε

Ένωση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης : Η Δικαιοσύνη αποφάσισε

H Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, από την πρώτη στιγμή, στάθηκε δίπλα στους συναδέλφους που ενεπλάκησαν στο επεισόδιο πυροβολισμού του 16χρονου Ρομά, διαμηνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι τα μόνα αρμόδια όργανα για την διαλεύκανση της υπόθεσης είναι τα ελληνικά δικαστήρια.

Σήμερα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αποφάσισε να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο συνάδελφος μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης ευχαριστεί θερμά τον ποινικολόγο κ. Αλέξη Κούγια που ανταποκρίθηκε θετικά στο κάλεσμά μας και εκπροσώπησε τον συνάδελφό μας.

Επίσης, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Νομικό Σύμβουλο της Ένωσης κ. Σωτήρη Τερζούδη, ο οποίος στάθηκε στο πλευρό και των τεσσάρων εμπλεκομένων Αστυνομικών και σε συνεργασία με τον κ. Κούγια συνέβαλλε στο σημερινό επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Τούδε και στο εξής, είναι χρέος της Πολιτείας να σταματήσει τα πολιτικά παιχνίδια και τις αβίαστες κρίσεις εις βάρος των Αστυνομικών, και να συνεισφέρει ουσιαστικά στον εκσυγχρονισμό των μέσων κλιμάκωσης που έχει στη διάθεσή του το προσωπικό, υιοθετώντας τις προτάσεις μας για προμήθεια πλεγμάτων ακινητοποίησης οχημάτων, σπρέι πιπεριού, taser και τοποθέτηση καμερών στις στολές των Αστυνομικών. Έτσι, θα πάψουν οι εικασίες και η διαπλοκή σεναρίων σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών.

Η μόνη ειλικρινής απάντηση στα κροκοδείλια δάκρυα και το βραχύβιο πολιτικό ενδιαφέρον για κάθε αστυνομικό περιστατικό που απασχολεί την κοινή γνώμη, δεν μπορεί να είναι καμία άλλη, παρά η θωράκιση του Έλληνα Αστυνομικού με σύγχρονα μέσα.

 

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.