Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα και τραυματισμός από προπέλα σκάφους

Έρρικα Πρεζεράκου: Σοβαρό ατύχημα και τραυματισμός από προπέλα σκάφους

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η χειρουργική επέμβασή της

Στο χειρουργείο του ΚΑΤ βρίσκεται αυτή την ώρα η Έρρικα Πρεζεράκου, καθώς υπέστη ένα πολύ σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των διακοπών της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολυμπιονίκης βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος με τον σύντροφό της – ανοιχτά της Κύθνου.

Υπό αδιευκρίνιστες αιτίες και πιθανότατα λόγω των κυμάτων, η Ολυμπιονίκης έπεσε από το σκάφος στη θάλασσα. Ο σύντροφός της γύρισε αμέσως για να την παραλάβει από το νερό, όμως δεν την είδε και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε σοβαρά.

Η πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ αρχικά μεταφέρθηκε με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έγινε διακομιδή στην Αθήνα, στο ΚΑΤ.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η Έρρικα Πρεζεράκου ήταν σε πλήρη επικοινωνία με το περιβάλλον όταν έφθασε στο ΚΑΤ, όπου και οι γιατροί έσπευσαν να την υποβάλλουν σε σειρά εξετάσεων πριν μπει στο χερουργείο. Παρά το σοκ που υπέστη, συνομίλησε για αρκετή ώρα με το υγειονομικό προσωπικό του νοσοκομείου, προκειμένου να εξηγήσει τις συνθήκες του ατυχήματος. Οι γιατροί πάντως- σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr- είναι αισιόδοξοι ότι το πρόβλημα υγείας που δημιουργήθηκε μετά το ατύχημα, θα ξεπεραστεί έπειτα από τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στην υποία υποβάλλεται. Άλλωστε η ζωή της είναι εκτός κινδύνου

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.