Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες

Έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού με ισχυρές καταιγίδες

Αρκετά βροχερός θα παραμείνει ο καιρός τοπικά και την Tρίτη. Ημέρα κακοκαιρίας θα είναι η Τετάρτη σε πολλές περιοχές με ισχυρές καταιγίδες σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη περιμένουμε αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια. Το βράδυ τα φαινόμενα στο Ιόνιο θα ενταθούν.  Οι άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στο νότιο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 20 με 22 βαθμούς, στο ανατολικοί Αιγαίο και τους 24.

Στην Αττική περιμένουμε βροχές από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι ανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 12 έως 22 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε αρκετή συννεφιά. Οι άνεμοι γενικά ασθενείς. Η θερμοκρασία από  10 έως 21 βαθμούς.

Η Τετάρτη θα περάσει με πολλές βροχές και καταιγίδες ισχυρές κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, η θερμοκρασία θα πέσει αισθητά στις περιοχές των βροχών.

Όσο για το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή, δεν θα λείψουν και πάλι οι  βροχές και οι καταιγίδες, θα είναι όμως πιο τοπικές, με μικρότερες εντάσεις γενικά. Οι άνεμοι την Παρασκευή θα γινούν βόρειοι, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα παρουσιάσει σημαντική βελτίωση σταδιακά σε όλη τη χώρα.

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.