Έρχεται το The/Saloniki Sound Festival

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα SoulFood Thessaloniki παρουσιάζουν το the/Saloniki Sound Festival από την Δευτέρα 18 μέχρικαι την Παρασκευή 22 Ιουνίου!

Για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη δημιουργείται ένα φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους της πόλης, με παραπάνω απο 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και εξωτερικό!

Παράλληλα διαφορετικοί χώροι μέσα στην πόλη ανοίγουν τις πόρτες τους για jamming sessions και workshops με στόχο να παρουσιάσουν σύγρονες τάσεις, τεχνικές, αλλά και την πορεία της
μουσικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και τον κόσμο γενικότερα.

Το the/Saloniki Sound Festival είναι ο ήχος της πόλης, χωρίς όρια, με διάθεση να παρουσιάσει νέους ήχους, να τιμήσει το παρελθόν και να χορέψει με τον ήχο του σήμερα!

Όλα αυτά θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 18 Ιουνίου στον προαύλιο χώρο της Παλιάς Νομαρχίας (βίλα Αλλατίνη). Για πρώτη φορά ανοίγουν οι πόρτες του επιβλιτικού κτιρίου για να υποδεχθούν
ένα μουσικό φεστιβάλ!

Η πρώτη μέρα του the/Saloniki Sound Festival είναι μια ωδή στο λυρισμό και το μαγικό τρόπο που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τον πειραματισμό, με μερικούς από τους πιο ανερχόμενους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής.

Screenshot_7

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.