Έρχονται στην Ελλάδα τα smartphones της Wiko! [Αποκλειστικές πληροφορίες]

[ad_1]

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Digital Life, ο γάλλος κατασκευαστής smartphones και λοιπόν τεχνολογικών συσκευών, Wiko, έρχεται επίσημα στην Ελλάδα!

bcfaa37eb874c2c542b46cf1629d870f

Η προετοιμασία για την έλευση της Wiko έχει ξεκινήσει εδώ και μήνες, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έλευση των προϊόντων της, τη διάθεση αλλά και την after sales υποστήριξή τους. Θυμηθείτε την κάλυψή μας του περιπτέρου της Wiko από το MWC 2015 της Βαρκελώνης, κάνοντας κλικ εδώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Wiko θα κάνει ντεμπούτο στην Ελλάδα εντός του Μαρτίου, μέσω αποκλειστικού διανομέα. Οι συσκευές που θα έρθουν θα ανήκουν στην κατηγορία των smartphones, θα έχουν τιμές από 69 έως 249 ευρώ και θα διατίθενται τόσο μέσω των μεγάλων παρόχων τηλεφωνίας, όσο και μέσω των μεγάλων αλυσίδων λιανικής. Η τεχνική υποστήριξή τους (service) θα γίνεται στην Ελλάδα και φυσικά οι συσκευές θα είναι προσαρμοσμένες στα ελληνικά δεδομένα (ελληνικό μενού, user manual κ.λπ.)

Η Wiko είναι ένας πολύ ισχυρός παίκτης στις αγορές της Γαλλίας (2η θέση), της Πορτογαλίας (2η θέση), της Ιταλίας (4η θέση) και της Ισπανίας (5η θέση) και φιλοδοξεί να κερδίσει και την αγορά της Ελλάδας σε βάθος χρόνου, με ποιοτικά μοντέλα, ανταγωνιστικές τιμές και after sales support.

Η Wiko θα βρίσκεται και φέτος στη Βαρκελώνη με τη συνέντευξη Τύπου της να λαμβάνει χώρα τη Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου και το Digital Life θα βρίσκεται εκεί για να την καλύψει, μεταφέροντάς σας άμεσα τις ανακοινώσεις αλλά και hands-on videos των νέων προϊόντων της εταιρείας.

Μείνετε συντονισμένοι…

The post Έρχονται στην Ελλάδα τα smartphones της Wiko! [Αποκλειστικές πληροφορίες] appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.