Έφτασε η στιγμή! Λίγες ώρες απέμειναν για το Avengers: Infinity War!

[ad_1]

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το απόλυτο κινηματογραφικό γεγονός της χρονιάς, καθώς στις 26 Απριλίου ξεκινούν οι προβολές του Avengers: Infinity War (Εκδικητές: O Πόλεμος της Αιωνιότητας). Ποτέ ξανά στο παρελθόν οι fans του κινηματογράφου και της Marvel δεν είχαν την ευκαιρία να δουν τόσους πολλούς υπερήρωες να αγωνίζονται για το καλό της ανθρωπότητας και εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις η νέα ταινία των Avengers αναμένεται να σπάσει τα ταμεία και να κάνει ρεκόρ εισπράξεων!

Avengers-Infinity-War-Empire-08

Οι Εκδικητές και οι σύμμαχοι τους συνεχίζουν να προστατεύουν τον κόσμο από απειλές που κανένας άλλος δεν μπορεί να χειριστεί, αλλά μία πολύ πιο σκοτεινή δύναμη έχει εξαπολυθεί: o Thanos. Ο πανίσχυρος Τιτάνας δεν θα σταματήσει πουθενά για να αποκτήσει τους έξι λίθους της αιωνιότητας  (Infinity Stones) προκειμένου να κάνει δική του την εξουσία ολόκληρου του σύμπαντος και φυσικά της ανθρωπότητας. Οι Εκδικητές για να τον αντιμετωπίσουν συστήνουν μία ομάδα με μέλη από όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και όλοι μαζί οι υπερήρωες πρέπει να θυσιάσουν πολλά περισσότερα από κάθε άλλη φορά!

Avengers infinite war poster

Το τρίτο μέρος των Εκδικητών συμπίπτει με την επέτειο των 10 χρόνων από τότε που το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel συστήθηκε στο κοινό με τον Iron Man το 2008.   Το 2018, αυτό το πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί, κλιμακώνεται στη μεγάλη οθόνη και συγκεντρώνει όλο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel με την υπόσχεση της απόλυτης και πιο θανατηφόρας αναμέτρησης όλων των εποχών. Με πρωτοκλασάτο καστ και υπό τις οδηγίες των Anthony και Joe Russo, το Avengers: Infinity War είναι μία εμπειρία που δε γίνεται με τίποτα να χάσετε! Θυμηθείτε για μία ακόμη φορά το trailer και get ready… η μάχη για την σωτηρία της ανθρωπότητας μόλις ξεκίνησε!

The post Έφτασε η στιγμή! Λίγες ώρες απέμειναν για το Avengers: Infinity War! appeared first on Digital Life!.

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.