Έφυγε απο τη ζωή ο πρόεδρος κοινότητας Νέου Ρύσιου απο κορονοϊό

Θλίψη για την απώλεια του Χρήστου Θωμάρεϊ, προέδρου της Κοινότητας Νέου Ρυσίου
Έχασε τη μάχη για τη ζωή, έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία, χτυπημένος από την covid-19, ο πρόεδρος της Κοινότητας Νέου Ρυσίου, Χρήστος Θωμάρεϊς. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρο το δήμο Θέρμης καθώς ο Χρήστος Θωμάρεϊς υπήρξε από τα παλαιότερα και δυναμικότερα στελέχη της αυτοδιοίκησης.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος επισημαίνει τα εξής: “Εκφράζω τη θλίψη μου για την απώλεια του Χρήστου με τον οποίο συμπορευτήκαμε για πάρα πολλά χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Ήταν από τους στενότερους συνεργάτες και τα πολυτιμότερα στελέχη του δήμου μας. Υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στην Κοινότητα του Νέου Ρυσίου την οποία υπηρέτησε με αφοσίωση για περισσότερες από τρεις δεκαετίες. Η οικογένειά του αλλά και οι συμπολίτες του θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την προσφορά του. Προσωπικά αισθάνομαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του, που μαζί οραματιστήκαμε, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε, όσα έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαρία και στα παιδιά του Φωτεινή και Σοφοκλή”.
Ο Χρήστος Θωμάρεϊς γεννήθηκε και έζησε στο Νέο Ρύσιο. Υπήρξε απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων της Σχολής Ευκλείδη. Διετέλεσε πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Νέου Ρυσίου και αντιδήμαρχος του δήμου Θέρμης. Από το 2006 και έως σήμερα ήταν πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Νέου Ρυσίου.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.