Έφυγε από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου – Το συγκλονιστικό τελευταίο της μήνυμα

Έφυγε από τη ζωή η Αριάδνη Γερασιμίδου – Το συγκλονιστικό τελευταίο της μήνυμα

Βαριά θλίψη στον δημοσιογραφικό και όχι μόνο χώρο, έχει σκορπίσει η είδηση του θανάτου της Αριάδνης Γερασιμίδου.

Η νεαρή δημοσιογράφος στον χώρο του αυτοκινήτου, είχε συγκλονίσει λίγες ημέρες πριν, όταν σε μια προσωπική εξομολόγηση αποκάλυψε ότι εδώ και περίπου τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Η Αριάδνη Γερασιμίδου έχοντας αντιληφθεί το πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα, είχε γράψει ένα μήνυμα που ζήτησε να αναρτηθεί στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media όταν θα… έφευγε.

Αναλυτικά το μήνυμα που ανέβηκε στα social media της Αριάδνης Γερασιμίδου:

Η Αριάδνη έφυγε από τη ζωή. Πριν φύγει έγραψε και ήθελε να σας μεταφέρω αυτό το μήνυμα:

«Ούπς. Μάλλον τελικά έφυγα για κάπου καλύτερα! Όπως μου είχα υποσχεθεί έφυγα όμορφη οπότε όλα καλά! Θέλω να ξέρετε πως πάλεψα μέχρι τελευταία στιγμή 4 χρόνια και δυστυχώς νίκησε ο πόνος του καρκίνου.
Δε θέλω κανένας να λυπηθεί, θέλω να χαμογελάτε και να ζείτε την κάθε σας ημέρα ευτυχισμένοι!

Δεν αξίζει τίποτα παρά οι στιγμές που έχουμε! Να τις περνάτε όμορφα, να μην δουλεύετε πολύ και να ΖΕΙΤΕ!
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου για την τεράστια αγάπη που έχω πάρει από όλους! Γνωστούς και αγνώστους.
Για όσους με θέλουν δίπλα τους εκεί θα είμαι πάντα εκεί! 😉
Και επειδή θέλω να οδηγείτε όλοι σωστά και με ασφάλεια, ψάξτε το #SafetyFirstGR, ένα πρότζεκτ οδικής ασφάλειας που το έκανα γιατί είχα πει πως ήθελα να μείνει κάτι καλό πίσω μου, για όταν φύγω.
Αυτά. Να έχετε ευτυχισμένες στιγμές!
Θα τα ξαναπούμε πάλι. Η ζωή συνεχίζεται! :)»

Η μάχη με τον καρκίνο

Στο τελευταίο βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube στις 25 Σεπτεμβρίου, η Αριάδνη Γερασιμίδου είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ήμουν στο νοσοκομείο την προηγούμενη εβδομάδα και έβλεπα στο GNTM τη Ζενεβιέβ να λέει ότι η ειλικρίνεια είναι δύναμη, με αφορμή μία κοπέλα που είχε χάσει τα μαλλιά της. Άρχισα να κλαίω και αποφάσισα να κάνω αυτό το βίντεο…

Έχω καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια παρά κάτι. Δεν φαίνεται τόσο εμφανισιακά. Επί τέσσερα χρόνια είναι κάτι το οποίο ο οργανισμός μου αντεπεξέρχεται πολύ καλά. Πριν λίγες μέρες όμως, μετά από σειρά χημειοθεραπειών, μου ανακοίνωσαν ότι δεν υπάρχει άλλη χημειοθεραπεία, δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να σωθώ. Νομίζω ότι όποια παρενέργεια υπάρχει από τις χημειοθεραπείες, την έχω περάσει.

Ο καρκίνος που είχα ήταν στο παχύ έντερο. Ήταν επί επτά μήνες λάθος διάγνωση γιατρού με αποτέλεσμα να κάνει μεταστάσεις. Αυτό που θέλω να σας πω είναι να παίρνετε πάντα δεύτερη και τρίτη γνώμη».

 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.