«Έχασε» ο Ιβάν Σαββίδης – Στα χέρια Μαρινάκη ο ΔΟΛ

[ad_1]

«Έχασε» ο Ιβάν Σαββίδης - Στα χέρια Μαρινάκη ο ΔΟΛ

Την μεγαλύτερη προσφορά φαίνεται να έκανε ο επιχειρηματίας, Βαγγέλης Μαρινάκης, παίρνοντας από τον Ιβάν Σαββίδη και τους υπόλοιπους διεκδικητές τον ΔΟΛ.

 Αλλαξε χέρια πριν από λίγο ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη. Σύμφωνα με πληροφορίες την μεγαλύτερη προσφορά κατέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ύψους 22,9 εκατ. ευρώ. Οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν τέσσερις του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ιβάν Σαββίδη, της κυπριακής εταιρείας Vegata και της εταιρείας Centric του Ροδόλφου Οντόνι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες 22.892.000 ευρώ η προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις εφημερίδες ΒΗΜΑ, ΝΕΑ και το 22,11% του MEGA – 11,9 εκατ. ευρώ η προσφορά του Ιβάν Σαββίδη ενώ  21 εκατ. ευρώ προσέφερε η κυπριακή Vegata.

Πλέον αλλάζει ο χάρτης της αγοράς των media καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα αποκτήσει εκτός από τις εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ, τo 22,11% των μετοχών του MEGΑ. Ο επενδυτής θα αποκτήσει επίσης, τις ιστοσελίδες IN.GR, BHMA.GR, και NEA.GR, τον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA.FM, το 50% των μετοχών της “IRIS ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΗ” και τέλος το 41,22% των μετοχών του πρακτορείου διανομής “ΑΡΓΟΣ”.

Οι φάκελοι των προσφορών άνοιξαν στον δεύτερο όροφο των εγκαταστάσεων του ΔΟΛ στη Μιχαλακοπούλου όπου βρίσκεται και το γραφείο του διαχειριστή της Grand Thornton.παρουσία δυο συμβολαιογράφων και του ειδικού εκκαθαριστή. 

Ποσοστό 25% του τιμήματος θα διατεθεί για την εξόφληση των εργαζομένων και των προμηθευτών και η εξυπηρέτηση του υψηλού δανεισμού που έχουν οι εταιρείες ΑΡΓΟΣ και IRIS.

 
 
 

[ad_2]

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.