ήμερα Επαγγελματικού Προσανατολισμού,από το «Παλμός»

Τα φροντιστήρια «Παλμός» διοργανώνουν ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα: ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, το Σάββατο 12 Απριλίου 2014. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Κότιος, υποψήφιος Διδάκτωρ Α.Π.Θ. και συγγραφέας της σειράς οδηγών Σπουδών «ΕΠΙΛΕΓΩ ΣΠΟΥΔΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό κέντρο «Παύλος Μελάς» (ΚΑΠΗ) στο Παλαιόκαστρο στις 6:00μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Οι μαθητές, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς θα ενημερωθούν για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, για το νέο Λύκειο αλλά και γενικότερα για τις σπουδές και τα επαγγέλματα. Ο προσκεκλημένος σύμβουλος σταδιοδρομίας θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τις Σχολές και τα Επαγγέλματα που σχετίζονται με το κάθε τμήμα, τις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές. Παράλληλα, θα αναλύσει τα Ειδικά Δεδομένα που αφορούν τις Πανελλήνιες Εξετάσεις όπως οι ειδικές κατηγορίες, έξυπνες πληροφορίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τα Επαγγελματικά Δικαιώματα των αποφοίτων, τις κατηγορίες των αθλητών κ.ά.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε.

Με εκτίμηση,

Η Διεύθυνση των Φροντιστηρίων Παλμός
Ν. Δάρδας – Α. Κακάλης

20140410-164057.jpg

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.