Αίθουσες KIBO σε σχολείο του Ωραιοκάστρου κοσμούνται με μνημεία της Θεσσαλονίκης

Αίθουσες KIBO σε σχολείο του Ωραιοκάστρου κοσμούνται με μνημεία της Θεσσαλονίκης

Μνημεία της Θεσσαλονίκης κοσμούν πλέον τις αίθουσες KIBO στο 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου  με την υπογραφή του σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη!Τον καλλωπισμός του σχολείου ανέλαβε ο σύλλογος γονέων.

Πριν μερικούς μήνες ο σκιτσογράφος και μπαμπάς του σχολείου , Δημήτρης Νικολαΐδης, πρότεινε και προθυμοποιήθηκε να αποτυπώσει στις αίθουσες KIBO  κάποια μνημεία της Θεσσαλονίκης. Από σήμερα λοιπόν μνημεία όπως ο Λευκός Πύργος, ο πύργος του ΟΤΕ, η Ροτόντα, η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, η εκκλησία της Αγίας Σοφίας, οι ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, η αψίδα του Γαλέριου, η Βρύση στο Τσινάρι και τα Κάστρα κοσμούν το 1ο δημοτικό σχολείο Ωραιοκάστρου!
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων με χρώματα και υλικά που μας διέθεσε η σχολική επιτροπή πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης έβαψε το εξωτερικό μέρος των KIBO, τα παγκάκια του σχολείου, τα κουτσό, τις βρύσες και την πόρτα εισόδου.
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.