«Αγαπώ-βοηθώ» Ωραιόκαστρο

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου και η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού και Νέας Γενιάς συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα τους συμπολίτες μας εκείνους, που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, με την δράση «Αγαπώ – Βοηθώ».

Η δράση «Αγαπώ – Βοηθώ» του Κοινωνικού Παντοπωλείου για ακόμη μια χρονιά συναντά τους μαθητές σχολείων του Δήμου Ωραιοκάστρου, τους γονείς τους και φυσικά την εκπαιδευτική κοινότητα. Στόχος, η συγκέντρωση τροφίμων για όλους εκείνους τους συμπολίτες μας που καθημερινά, πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών τους, ζουν τον δικό τους γολγοθά επιβίωσης.

Οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου επισκέφθηκαν σχολεία στις Δημοτικές Ενότητες Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας ενημερώνοντας για τη συγκεκριμένη δράση! Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 15 Απριλίου, που θα είναι και η μέρα «συγκομιδής» των τροφίμων, που θα έχουν συγκεντρώσει οι πρωταγωνιστές αυτής της μοναδικής κίνησης, που δεν είναι άλλοι από τους μαθητές και τις οικογένειές τους!
Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα ρήματα «αγαπώ» και «βοηθώ» είναι από τα όμορφα στον κόσμο! Και επειδή το Πάσχα πλησιάζει η αξία αυτών των λέξεων μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και αποκτά ακόμη μεγαλύτερο νόημα, αν και ο Δήμος Ωραιοκάστρου βρίσκεται στο πλευρό όλων των αδύναμων οικονομικά δημοτών του καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Υπενθυμίζεται ότι το «Κοινωνικό Παντοπωλείο» του δήμου Ωραιοκάστρου παρέχει συστηματική μηνιαία υποστήριξη, μέσω της δωρεάν ενίσχυσης με τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, σε 200 οικογένειες του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι, που επιθυμούν να βοηθήσουν στη δράση «Αγαπώ – Βοηθώ», μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ωραιοκάστρου από τις 8.00 έως και τις 14.00 στο τηλέφωνο: 2313304030

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.