Αγιασμός υδάτων 2016 και ευτράπελες καταστάσεις,βίντεο φωτο

Στο κολυμβητήριο Κονταξοπούλειο πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός υδάτων για το 2016. Αγιασμός αποκαλείται η ακολουθία που υπενθυμίζει τη Βάπτιση του Ιησού στον Ιορδάνη ποταμό και κατά την οποία ο ιερέας καθαγιάζει το νερό με ευχές, επίκληση του Αγίου Πνεύματος και τριπλή εμβάπτιση του Τιμίου Σταυρού μέσα στο νερό.
σταυρος
κοσμος
κόσμος
Δυο ήταν μόνο οι θαρραλέοι που βούτηξαν για την ανάδυση του Τιμίου Σταυρού,γλυκύτατη ήταν η μικρή που αψήφησε τα παγωμένα νερά μπροστά στην ευλογία που θα λάμβανε.πρινπαιδιά
Ο πρώην δήμαρχος,κ.Μπάτος Νικόλαος,αποχώρησε διαμαρτυρόμενος επικαλούμενος την μεγάλη καθυστέρηση της έναρξης της τελετής για την αναμονή της άφιξης του νυν δημάρχου,κ.Αστέριου Γαβότση,στο χώρο.μπατος
Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε την αστοχία του ιερέα να ρίξει το Σταυρό μέσα στην πισίνα,κάτι που προκάλεσε αμηχανία αλλά ο πάτερ Νικόλαος το διαχειρίστηκε με περίσσια άνεση. Ανέφερε,χαριτολογώντας,ότι αυτή η τελετή είναι αφιερωμένη στην Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου,αφού η αστοχία του μόνο ως ποντιακό αστείο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί,όπως είπε.

IMG_8059
IMG_8060
IMG_8061

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.