Αγωνιστικό πρόγραμμα και event ποδηλατικού συλλόγου Ωραιοκάστρου

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φετο συντάξαμε το αγωνιστικό μας πρόγραμμα για το 2015 καθώς και τα μεγάλα event Που θα κάνουμε για το ευρύ ποδηλατικό κοινό.

ΑΓΩΝΕΣ

03-05-2015 oraiokastro trail 3 (οπεν και διασυλλογικος αγώνας xc- mtb)
Για τρίτη συνεχόμενη φορα ο εκπληκτικός και απαιτιτικος αγωνας στα πανεμορφα μονοπατια μας που από πολλούς χαρακτηρίζετε ως ο ποιο σκληρός της θεσ/νικης.

17-18-10-2015 : 2nd DH race, Δεύτερος αγώνας κατάβασης πλάγιας για το 2015 και ο τελευταίος (final round) του open πανελληνίου κυπέλλου downhill 2015.
Για δεύτερη χρονιά το Ωραιόκαστρο είναι και πάλι στον μεσα πανελλήνιο χάρτη του συγκεκριμένου αγωνίσματος (downhill) με τον ποιο αίτια οργανωμένο αγώνα κατάβασης και για φετο στην μοναδική ειδική πίστα που υπάρχει στο δασόκτημα Ωραικαστρου.

EVENTS

Enduro race event 13-14/06/ 2015: Για πρώτη χρονιά φετο διοργανώνετε ενα τέτοιο ποδηλατικό γεγονός στην θεσ/νικη και ποιο συγκεκριμένα στο Ωραιοκαστρο, μια νέα μορφή είδους ορεινής ποδηλασίας που κατακλύζει ολο και περισσότερο κοσμο παγκόσμιος και βοηθά όσο καμία άλλη μορφή ορεινής ποδηλασίας στην τουριστική ανάπτυξη του κάθε τόπου όπου λαμβάνει χώρα η κάθε τέτοια εκδήλωση! και αυτό εντάσσεται σε μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων που γίνονται από πέρυσι σε όλη την Ελλάδα.
Η προβολή του εν λόγο εγχειρήματος έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις σε όλα τα διεθνή ποδηλατικά site και media.

SUNDAY RIDES : Κάθε κυριακη του τρέχοντος εντός εκτός τον Κυριακών που έχουμε αγωνιστικές μας υποχρεώσεις είτε για τους τοπικούς αγώνες μας είτε για τις αποστολές μας θα διοργανώνουμε ποδηλατοβολτες στο βουνό μας για να φέρουμε τον κόσμο που αγάπα και σέβεται την φύση κοντά σε αυτήν με το ποδήλατο του.

Περισσότερες πληροφορίες στο “www.bikeoraio.gr” και στο facebook “https://www.facebook.com/posioraio”
image

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.