Αδωνις Γεωργιάδης: «Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι με την υπόθεση Μουζενίδη» – «Αν είχα χρήματα θα τα έβαζα στον Μουζενίδη»

Αδωνις Γεωργιάδης: «Εδώ και ένα χρόνο ασχολούμαι με την υπόθεση Μουζενίδη» – «Αν είχα χρήματα θα τα έβαζα στον Μουζενίδη»

Την ελπίδα για την ανάκαμψη της εταιρείας Μουζενίδη, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107.7 και στον Δημήτρη Βενιέρη.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως έχει ασχοληθεί επισταμένως με την υπόθεση εδώ και ένα χρόνο.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος πιστεύω που να έχει ασχοληθεί περισσότερο από εμένα με την υπόθεση σε επίπεδο κυβερνητικό. Εδώ και ένα χρόνο πριν φύγει ο αείμνηστος Μπόρις Μουζενίδης, είχα εμπλοκή με την εταιρεία αυτή. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις στο γραφείο  μου, είτε μόνος μ αυτούς είτε με τις τράπεζες από κοινού, είτε με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών,  έχουμε βρει μια λύση για την Elinair, αλλά η εταιρεία αυτή που είναι σπουδαία εταιρεία και πολύ κρίσιμη για τον τουρισμό μας και κυρίως προς την πλευρά της Ρωσίας», ανέφερε.

«Έχει θέματα η εταιρεία, δεν είναι απλή υπόθεση. Μην νομίζει κάποιος στη Θεσσαλονίκη ότι δεν έχουμε ασχοληθεί», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

«Αν δεν μπούνε λεφτά δεν γίνεται», ξεκαθάρισε ο υπουργός.

«Αν με ρωτάτε τη γνώμη μου αν είχα χρήματα θα τα έβαζα στον Μουζενίδη, θα τα έβαζα.

Εγώ θεωρώ ότι η εταιρεία αυτή έχει καθαρά πρόβλημα ρευστότητας και όχι ουσίας.

Έχει πολύ καλό όνομα στη Ρωσία και στην Ουκρανία, έχει δίκτυο που είναι πάρα πολύ δύσκολο να το φτιάξει άλλη εταιρεία, πάρα πολύ δύσκολο, άρα ως επένδυση είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα», κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Ακούστε το απόσπασμα από την συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη στον Status FM 107.7

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γεωργιάδη στον Status FM 107.7 

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.