Αθλήτριες και αθλητές βούτηξαν για καλό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Αθλήτριες και αθλητές βούτηξαν για καλό σκοπό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου

Βουτιές για καλό σκοπό στην πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου έκαναν το πρωί του Σαββάτου αθλήτριες και αθλητές του υγρού στοιχείου, στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.) διοργάνωσε με επιτυχία, από τις 08.00 ως τις 10.00, πρωτότυπη φιλανθρωπική ημερίδα, που στόχο είχε να ενισχυθεί η Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου “Ελπίδα”, που εδρεύει στο Ωραιόκαστρο.

Στην ημερίδα συμμετείχαν αθλήτριες και αθλητές του Ηρακλή, της ΚΑΩ (Κολυμβητική Ακαδημία Ωραιοκάστρου) και του ΚΑΟΘ (Κολυμβητικός Αθλητικός Όμιλος Θερμαϊκού).
Η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. παραχώρησε στις αθλήτριες και στους αθλητές τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ωραιοκάστρου με την προϋπόθεση ότι το αντίτιμο της συμμετοχής τους στο κολυμβητήριο θα το κατέβαλαν υπέρ της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “Ελπίδα”. Σήμερα το πρωί, λοιπόν, με πολύ κέφι, χαρά και χαμόγελα κολύμπησαν και προπονήθηκαν, ενισχύοντας την “Ελπίδα”.

Και όσοι πολίτες επιθυμούν να συνδράμουν στο έργο της “Ελπίδας” θα μπορούν να προσέρχονται μέχρι τις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου, καθώς τοποθετήθηκε ειδικό κυτίο, στο οποίο μπορούν να ρίχνουν την προσφορά τους και να ενημερώνονται για τη δράση της Μονάδας από έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Η δράση διοργανώθηκε με αυστηρή τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από την πανδημία Covid-19.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάθονται, πισίνα και υπαίθριες δραστηριότητες
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.