Ακινητοποίησαν ηλικιωμένη γυναίκα την ώρα που κοιμόταν και την λήστεψαν

0
730

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στο Κιλκίς
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν δύο υπήκοοι Αλβανίας σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία
Με την χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη την ώρα που κοιμόταν και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές
Μετά από ανάλυση του τρόπου δράσης και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατάφεραν να εξιχνιάσουν ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε τον Οκτώβριο του 2015 σε περιοχή του Κιλκίς.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο υπηκόων Αλβανίας ηλικίας 30 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της ληστείας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα 2 αδέρφια ενεργώντας από κοινού, διέρρηξαν τα ξημερώματα της 23-10-2015 μονοκατοικία σε περιοχή του Κιλκίς και με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν 77χρονη ημεδαπή που εκείνη την ώρα κοιμόταν.

Στη συνέχεια ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, χρυσαφικά, μία τηλεόραση και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι οι προαναφερόμενοι δεν διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα για την νόμιμη διαμονή τους στην ελληνική επικράτεια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η σχηματισθείσα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ