Αλλάζει πάλι ο καιρός μετά τον Δεκαπενταύγουστο – Πρόγνωση Σ. Αρναούτογλου

Αλλάζει πάλι ο καιρός μετά τον Δεκαπενταύγουστο –
Πρόγνωση Σ. Αρναούτογλου

Ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου υπενθύμισε σε ανάρτησή του τις προβλέψεις του για κύμα υψηλών θερμοκρασιών που θα έχει διάρκεια περίπου μιας εβδομάδας μετά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Καλημέρα φίλες και φίλοι..
Μετά την κατά τόπους έντονη αστάθεια του Σαβ/κύριακου (υπάρχουν λεπτομέρειες με αναλυτικούς χάρτης βροχής για Σάββατο και Κυριακή σε ανάρτησή μου λιγο πιο κάτω εδώ στη σελίδα), αρκετή ζέστη αναμένεται και πάλι απο βδομάδα σε αρκετές περιοχές αλλά οπως σας έχω αναφέρει και πάλι εδώ κι ένα 10ήμερο περίπου, δεν φαίνεται ότι αυτό το νέο κύμα ζέστης θα έχει μεγάλη διάρκεια!
Μάλιστα μετά τις 21 Αυγούστου υπάρχουν ενδείξεις για νέα αστάθεια στη βόρεια όμως κυρίως Ελλάδα!
Σημαντική θα είναι η εξασθένηση του μελτεμιού στο Αιγαίο από την ερχόμενη Κυριακη 14/8 μέχρι και την Τρίτη 16/8 με μικρή μόνο και πάλι ενίσχυση από τις 17/8 στα 5-6 πρόσκαιρα στις 19/8 στα 6-7 μποφόρ!
Για να υπολογίστε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία του επόμενου 10ήμερου στην περιοχή σας διαβαστε προσεκτικά το κείμενο στο μετεώγραμμα σας παρακαλώ!
Για ότι νεότερο σας περιμένω στην σελίδα μου στο facebook
στη μεγαλύτερη καιρική παρέα της Ελλάδας!
Με εκτίμηση
Καλό τριήμερο
Σάκης Αρναούτογλου
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΜΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΔΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΕΩΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡ ΣΤΑ OPEINA, ΠΑΡΑΚΤΙΑ, ΝΗΣΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΡΗΤΗ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ 3-5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 31°C 29°C ΣΑΒ 13/8 37°C KYP 14/8 38°C 32°C 35°C 36C 36°C Facebook: SakisArnaoutoglouForecasts ΔΕΥ TPI TET nem na‘p 15/8 16/8 17/8 18/8 19/8 37°C 34°C 33°C ΣΑΒ 20/8 KYP 21/8 ΔΕΥ 22/8 TPI 23/8"
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.