«Αλλιώς έχει βιασμό» – Η ατάκα που τινάζει το Big Brother στον αέρα-Αποχωρούν χορηγοί-Δηλώσεις Σ.Πέτσα

«Αλλιώς έχει βιασμό» – Η ατάκα που τινάζει το Big Brother στον αέρα-Αποχωρούν χορηγοί-Δηλώσεις Σ.Πέτσα

Το χυδαίο σχόλιο παίκτη Αντώνη Αλεξανδρίδηπου συμμετέχει στο τηλεπαιχνίδι «Big Brother», ο οποίος είπε πως “Πάω με τις γκόμενες… από κάθε μέρα σε μια, να αδειάσει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό”, προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις με την παραγωγή να αποφασίζει να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Στον “Μεγάλο Αδερφό” δήλωσε πως δεν το εννοούσε έτσι όπως ακούστηκε και πως δεν έχει βιαιοπραγήσει εις βάρος κάποιας γυναίκας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσα με ανάρτησή του δήλωσε “Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του”

Αποχωρούν  χορηγοί  μετά τις δηλώσεις παίκτη περί βιασμού

Οι εταιρίες χορηγοί Rigas FurnitureCandia και Doctor Plant έπειτα τις χυδαίες δηλώσεις του παίκτη ανακοίνωσαν οτι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης.
Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν.
Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία!
Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza)
Οποτε επίσης αποσύρονται!
Τσόκας Μάκης
Γαλάνης Δημήτρης
vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.