Αμμουλιανή: Το γαλάζιο στολίδι της Χαλκιδικής γίνεται Covid-free

Αμμουλιανή: Το γαλάζιο στολίδι της Χαλκιδικής γίνεται Covid-free

Ο εμβολιασμός θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 16 Απριλίου 2021 μέχρι την ερχόμενη Κυριακή 4 Απριλίου, είτε στον Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου είτε στο φαρμακείο του νησιού. Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους και να γνωστοποιούν τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου για επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

O δήμαρχος Αριστοτέλη, Στέλιος Βαλιάνος, όπου ανήκει η Αμμουλιανή, για ένταξη της Αμμουλιανής στον Εθνικό Σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για οριζόντιο εμβολιασμό  δήλωσε: «το ισχυρότερο όπλο που διαθέτουμε ως κοινωνία απέναντι στον κορονοϊό είναι τα εμβόλια και για αυτό θεωρούμε ιδιαίτερα θετική εξέλιξη την αποδοχή του υπουργείου Υγείας να συμπεριλάβει την Αμμουλιανή στα νησιά, των οποίων οι κάτοικοι θα εμβολιαστούν στο σύνολό τους χωρίς περιορισμούς. Δίνεται έτσι ακόμα ένα πλεονέκτημα στην περιοχή μας, τόσο στην άμυνα κατά της διασποράς του ιού, όσο και ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου»

Αμμουλιανή το γαλάζιο στολίδι της Χαλκιδικής, βίντεο

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.