Αναίμακτη βλεφαροπλαστική,εκπληκτικά αποτελέσματα

Το PlexR είναι μία επαναστατική μέθοδος που αναίμακτα και ανώδυνα αφαιρεί επιφανειακές στιβάδες δέρματος. Αποτελεί την πιο προηγμένη, μη επεμβατική μέθοδο βλεφαροπλαστικής και θεραπείας ατελειών του προσώπου.

Το PlexR εξαλείφει ρυτίδες, ουλές, χαλάρωση στο δέρμα του προσώπου,«σακούλες» κάτω από τα μάτια και άλλες δερματικές βλάβες.
Χαρίζει στο πρόσωπο νεανική και υγιή όψη. Εφαρμόζεται μόνο από πιστοποιημένους και ειδικά εκπαιδευμένους ιατρούς.

Πως ακριβώς λειτουργεί το PlexR;

Το PlexR είναι μια μικροχειρουργική συσκευή που επιλεκτικά αυξάνει τη θερμοκρασία σε μια συγκεκριμένη δερματική ζώνη. Με τον τρόπο αυτό εξαϋλώνονται επιφανειακές στιβάδες του δέρματος, χωρίς να επηρεάζονται οι βαθύτερες.

Σε ποιες περιπτώσεις εφαρμόζεται;

°Σε χαλάρωση και ‘σακούλες’ γύρω από τα μάτια
°Σε ανύψωση φρυδιών, μεσόφρυου
°Σε αντιμετώπιση χαλαζίου
°Σε αφαίρεση δερματικών μορφωμάτων βλεφάρων
°Σε εξάλειψη ξανθελασμάτων
°Σε εξάλειψη ουλών και δερμικών κηλίδων
°Σε αφαίρεση σπίλων
°Σε εξάλειψη ρυτίδων
°Σε αφαίρεση αιμαγγειωμάτων
IMG_9672

Πλεονεκτήματα και οφέλη:

Η μέθοδος είναι ιδανική για όσους θέλουν και επιθυμούν μια περισσότερο νεανική εμφάνιση ανεξάρτητα απο την ηλικία τους, αφού απαλύνει αποτελεσματικά τα σημάδια γήρανσης που υπάρχουν στην περιοφθαλμική περιοχή ή στην περιοχή του προσώπου γενικότερα.
Είναι εύκολη και πραγματικά ανώδυνη – αναίμακτη, καθώς δεν απαιτεί νυστέρι ή laser, χειρουργικές τομές, ράμματα ή διαδικασίες χειρουργείου.

Πως ακριβώς πραγματοποιείται η θεραπεία;

Αφού επιλεγούν οι προς θεραπεία δερματικές περιοχές, καλύπτονται με τοπική αναισθητική αλοιφή. Στη συνέχεια εφαρμόζεται το PlexR και ακολουθεί περιποίηση της περιοχής. Συστήνεται η χρήση ειδικού make – up υψηλού δείκτη ηλιακής προστασίας για τις επόμενες 5 – 8 ημέρες, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας!

Πόσες θεραπευτικές συνεδρίες απαιτούνται;

Αυτό κρίνεται κατά περίπτωση. Συνήθως, η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 3 συνεδρίες των 20 λεπτών, με διαφορά ενός μήνα μεταξύ τους. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία γίνεται ορατό το 30% – 40% του τελικού αποτελέσματος!

Υπάρχουν παρενέργειες ή επιπλοκές;

Ιστολογικές μελέτες έδειξαν πως η εξάχνωση των επιφανειακών δερματικών ιστών που προκαλεί το PlexR, δεν επηρεάζει βαθύτερους ιστούς και κατά συνέπεια δεν προκαλεί επιπλοκές ή παρενέργειες.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα διαρκούν μέχρι η γήρανση ή κάποια άλλη δερματική πάθηση ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Κατά μέσο όρο τα αποτελέσματα διαρκούν 3 – 5 χρόνια, ενώ η εξάλειψη ουλών και μορφωμάτων είναι μόνιμη!

Δείτε τα θεαματικά αποτελέσματα
IMG_9676

IMG_9677

Το πρωτοποριακό αυτό μηχάνημα υπάρχει στα έμπειρα χέρια της δερματολόγου-αφροδισιολόγου
ΜΠΑΪΖΑΝΟΒΑ ΡΩΞΑΝΗ
Χρυσοστόμου Σμύρνης 6 Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
2310 695919

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.