Αναβάλλεται η λειτουργία των διοδίων στο Ωραιόκαστρο-Η νέα ημερομηνία και ο λόγος της αναβολής

Αναβάλλεται η λειτουργία των διοδίων στο Ωραιόκαστρο

Δεν ανοίξουν σήμερα τα ταμεία του σταθμού
Η νέα ημερομηνία και ο λόγος της αναβολής

Δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα τα διόδια στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Ωραιοκάστρου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Αν και τις προηγούμενες ημέρες είχε υπογραφεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση και είχε πραγματοποιηθεί δοκιμαστική λειτουργία των διοδίων, δεν εκδόθηκε το σχετικό ΦΕΚ για να μπορέσουν να ανοίξουν σήμερα το πρωί τα ταμεία του σταθμού

Η νέα ημερομηνία που προγραμματίστηκε να ξεκινήσει η πλήρης λειτουργία των διοδίων στο Ωραιόκαστρο είναι η Τετάρτη 20 Νοεμβρίου.

Τα διόδια ελέγχθηκαν τεχνικά, οι εισπράκτορες εκπαιδεύτηκαν και όλα είναι πλέον έτοιμα πλέον για την λειτουργία τους. Το ΦΕΚ αναμένεται να δημοσιευθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα, ίσως και σήμερα μέσα στις επόμενες ώρες.

Να υπενθυμίσουμε πως στα διόδια Ωραιοκάστρου, που προβλέπεται μεγάλη ροή οχημάτων, οι τιμές διέλευσης για τα ΙΧ αυτοκίνητα θα είναι 0,50 ευρώ, για τα δίκυκλα 0,30 ευρώ, για τα οχήματα 2-3 αξόνων με ή χωρίς ρυμουλκούμενο και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 1 ευρώ και για τα οχήματα με ή χωρίς ρυμουλκούμενο, τεσσάρων και άνω αξόνων, και με ύψος μεγαλύτερο από 2,20 μέτρα 1,50 ευρώ.

 

makthes.gr

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.