Ανακοίνωση για τα κούλουμα και επι της ευκαιρίας ευχαριστήριο για την καρναβαλική παρέλαση

Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκαν
τα Κούλουμα στο δήμο Ωραιοκάστρου

Με παραδοσιακή μουσική, σαρακοστιανά εδέσματα και πολύ κέφι γιορτάστηκαν τα Κούλουμα σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του διευρυμένου δήμου Ωραιοκάστρου. Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες διοργάνωσαν διαφορετικές εκδηλώσεις σε κάθε δημοτική κοινότητα.
Παρά τον άστατο καιρό, εκατοντάδες δημότες του διευρυμένου δήμου έδωσαν το παρών και γλέντησαν με την ψυχή τους υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση στο Ωραιόκαστρο συμμετείχε η Μουσική Σχολή Τομπάζη καθώς και η ΕΠΩΦ, με την ομάδα ενηλίκων ποντιακών χορών.
image

Δυναμική η παρουσία του δήμου
στην Καρναβαλική Παρέλαση της Ξάνθης

Στο μεταξύ, πολύ θετικά σχόλια απέσπασε η εκπροσώπηση του δήμου Ωραιοκάστρου στην Καρναβαλική Παρέλαση της Ξάνθης. Στην ακριτική πόλη βρέθηκε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Αστέριος Γαβότσης και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διοίκηση του δήμου Ξάνθης και του Κέντρου Πολιτισμού. Οι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής παρακολούθησαν την Καρναβαλική Παρέλαση από την εξέδρα που είχε στηθεί για να φιλοξενήσει τις αντιπροσωπείες δήμων από την Ελλάδα, την Τουρκία, τη Βουλγαρία και τη Γερμανία, σε μια προσπάθεια του δήμου να διαφημίσει τον τόπο του και σε χώρες του εξωτερικού.

Επί της ευκαιρίας η διοίκηση του δήμου Ωραιοκάστρου θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν και μόχθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της 4ης Καρναβαλικής Παρέλασης στο Ωραιόκαστρο, τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου, τους χορηγούς, τους εργαζόμενους του δήμου μας, τη δημοτική αρχή Ξάνθης και τους υπευθύνους του Κέντρου Πολιτισμού Ξάνθης, καθώς επίσης και τις δύο καρναβαλικές ομάδες που εκπροσώπησαν επάξια τον δήμο μας στην 50η Καρναβαλική Παρέλαση του δήμου Ξάνθης.
image

Αυτοτελές γραφείο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.