Ανακοίνωση Ε.Σ.Ω. για το κλείσιμο της οδού Κομνηνών

Ανακοίνωση για το κλείσιμο της οδού Κομνηνών

Έπειτα από την απόφαση που πάρθηκε στις 15 Απριλίου από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου να κλείσει η οδός Κομνηνών, για την εκτέλεση έργων ασφαλτόστρωσης από τις 9 Απριλίου έως τις 20 Απριλίου, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου κ. Ιακωβίδης Βασίλης επικοινώνησε χθες, Τρίτη 16 Απριλίου, με τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Καραστερίου Αστέριο, ώστε να μην υλοποιηθεί η απόφαση που πάρθηκε.

Ο Πρόεδρος εξήγησε ότι ημερομηνίες εργασιών συμπίπτουν με το εορταστικό ωράριο της αγοράς και θα είναι ένα πλήγμα προς αυτήν. Ο αντιδήμαρχος κατανόησε απόλυτα το λόγο του προέδρου και δεσμεύτηκε ότι θα επικοινωνήσει με τον εργολάβο του έργου, ώστε οι εργασίες να γίνουν μετά την πασχαλινή περίοδο. Στόχος είναι δήλωσε, να μην έχουν ανοίξει τα σχολεία για την εκτέλεση του έργου αυτού, διότι διαφορετικά θα προκαλέσει πρόβλημα στην κυκλοφορία τις πρωινές ώρες.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                             Η γενική γραμματέας       
Βασίλης Ιακωβίδης                     Δεμιρτζόγλου Έφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.