Συνελήφθη επιθετικός αλλοδαπός ληστής μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Η εγκληματικότητα έχει “χτυπήσει κόκκινο”

Το περιστατικό σημειώθηκε εχθές το μεσημέρι στην γραμμή 10 Χαριλάου

Όπως δημοσιεύει η σελίδα Think Simple ο επίδοξος ληστής ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απειλώντας τους ελεγκτές αλλά και τους λοιπούς επιβάτες, που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου.

Διαβάστε αναλυτικά το περιστατικό :

Κλέφτης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω!
Το περιστατικό συνέβη σήμερα στις 14:00 το μεσημέρι μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ της γραμμής 10 Χαριλάου. Ελεγκτές οι οποίοι επέβαιναν για έλεγχο στο λεωφορείο, αντελήφθησαν νεαρό αλλοδαπό Αλγερινής υπηκοότητας ο οποίος αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από επιβάτη. Άμεση ήταν η αντίδραση των ελεγκτών οι οποίοι αφού ενημέρωσαν την αστυνομία κράτησαν τον επίδοξο ληστή μέχρι να έρθει το περιπολικό και να προβεί στη σύλληψη του. Στη συνέχεια ο ληστής, οι ελεγκτές και το θύμα, μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα όπου κατατέθηκε σχετική μήνυση και δόθηκαν οι απαραίτητες πληροφορίες για το περιστατικό από τους ελεγκτές προς την Ελληνική Αστυνομία. Να σημειωθεί ότι ο επίδοξος ληστής κατά τη διάρκεια αναμονής του περιπολικού ήταν ιδιαίτερα επιθετικός απειλώντας τους ελεγκτές αλλά και τους λοιπούς επιβάτες που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.