Ανακοίνωση του δήμου Ωραιοκάστρου για τα νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

20131010-102410.jpgΑνακοίνωση για τους πολίτες που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες και δεν έχουν ρεύμα ή κινδυνεύουν να μην έχουν εξέδωσε ο δήμος Ωραιοκάστρου. Σε αυτή την ανακοίνωση τονίζεται οτι οι υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται σε ετοιμότητα για να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που τους παρέχει ο νόμος, την ίδια ώρα που οι περισσότεροι δήμοι της Θεσσαλονίκης -μολόνοτι ακόμη δεν έχουν στην διάθεση τους την σχετική εγκύκλιο-ήδη λειτουργούν ενημερωτικά γραφεία και ετοιμάζονται από αύριο να αποστείλουν τα σχετικά δικαιολογητικά στις αρμόδιες υπηρεσίες. Δείτε την σχετική ανακοίνωση

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της ηλεκτροδότησης σε ευπαθείς ομάδες καταναλωτών

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  σε κάθε Δήμο θα συγκροτηθούν Επιτροπές αποτελούμενες από  εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών των Δήμων και των Περιφερειών,  εκπρόσωπο της ΔΕΗ και εκπρόσωπο του ΔΕΔΔΗΕ.
Σκοπός των επιτροπών αυτών, είναι να επιλαμβάνονται όλων των θεμάτων έκτακτων κοινωνικών αναγκών που σχετίζονται με τη ΔΕΗ και τα οποία θα επιλύονται άμεσα και σε τοπικό επίπεδο.

Σε αυτές τις επιτροπές οι Δήμοι αλλά και η Εκκλησία θα αποστείλουν, το ταχύτερο δυνατόν, τις καταστάσεις με όσους είχαν ενταχθεί μέχρι την 1η Νοεμβρίου 2013 στις κοινωνικές και προνοιακές δομές των Δήμων των Περιφερειών και της Εκκλησίας και στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης της οικίας τους, για να δρομολογηθεί η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο Δήμος Ωραιοκάστρου είναι σε αναμονή έκδοσης της σχετικής εγκυκλίου που θα ρυθμίζει τις λεπτομέρειες εφαρμογής της πρωτοβουλίας αυτής .
Τόσο η Διοίκηση όσο και οι κοινωνικές υπηρεσίες διαβεβαιώνουν τους πολίτες πως βρίσκονται σε ετοιμότητα για όλες τις απαιτούμενες ενέργειες.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.