Αναστάτωση στο Ωραιόκαστρο για κρούσματα κορονοϊο. Δήμαρχε;

Αναστάτωση στο Ωραιόκαστρο για κρούσματα κορονοϊο. Δήμαρχε;

Τις τελευταίες ημέρες έντονη σύγχυση επικρατεί στο δήμο Ωραιοκάστρου από τους πολίτες που ρωτούν διαρκώς αν υπάρχουν ή όχι επιβεβαιωμενα κρούσματα κορονοϊου στο διευρυμένο δήμο Ωραιοκάστρου. Τα ερωτήματα αυτά γίνονται post στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα τη δημιουργία πανικού και τη διασπορά ψευδών ειδήσεων ενδεχομένως.

Επανειλημμένα καταφτάνουν στο oraiokastro24 τα ιδια ερωτήματα τα οποία όμως δεν μπορούν να απαντηθούν από κανέναν άλλον πέραν των υπευθύνων.

Στις καταγγελίες που καταφθάνουν στο oraiokastro24 αναφέρουν ότι υπήρξαν κρούσματα εντός  του Δημοτικού κολυμβητηρίου γυμναστηρίου “Κονταξοπούλειο” και θα πραγματοποιηθεί  απολύμανση.

Η απαίτηση των πολιτών και η σοβαρότητα της κατάστασης επιβάλουν την άμεση τοποθέτηση του δημάρχου, είτε προς την επιβεβαίωση είτε προς την διάψευση της φήμης ύπαρξης ή μη κρουσμάτων κορονοϊού στο Ωραιόκαστρο.

Η πανδημία του κορονοϊού είναι παγκόσμια και δεν θα ήταν καθόλου  περίεργο να υπάρχουν  κρούσματα και στο Ωραιόκαστρο. Η τοποθέτηση του δημάρχου οφείλει να γίνει άμεσα με σκοπό να επέλθει η ηρεμία στο δήμο και να πάψει αυτή η αναστάτωση.

Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσης ή μη από τις αρχές οι πολίτες καλούνται και είναι υποχρεωμένοι να τηρούν τα μέτρα αυτοπροστασίας όπως αυτά δίνονται από τον ΕΟΔΥ.

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.