Ανοιχτή επιστολή διαμαρτυρίας απο πολίτη Ωραιοκάστρου

Ονομάζομαι Δαμιανός Δουϊτσης , είμαι πατέρας 3 παιδιών ,το ένα εξ αυτών με σύνδρομο down και μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του πρώτου δημοτικού σχολείου Ωραιοκάστρου , όπου πηγαίνει η κόρη μου.
Θέλω να καταθέσω την άποψή μου για την ψυχολογική βία και τον συναισθηματικό εκβιασμό που δεχόμαστε επειδή αντιδρούμε στην απόφαση του Υπουργείου να ενσωματώσει παιδιά μεταναστών στα σχολεία μας
Σαν ειδικός σύμβουλος στο χώρο των εξαρτήσεων ,όπου ασχολούμαι επί 25 χρόνια, γνωρίζω πολύ καλά την χειριστικότητα που ασκούν οι εθισμένοι για να πιέσουν και να εκβιάσουν τους οικείους τους και κάθε απλό πολίτη έτσι ώστε να πετύχουν αυτό που θέλουν με εργαλεία τον συναισθηματικό εκβιασμό και την δημιουργία ενοχής. Θέλουν να κάνουν το πρόβλημά τους «πρόβλημά» σου!
Βλέπω καθαρά το ίδιο να συμβαίνει στην Ελλάδα με το θέμα των προσφύγων-μεταναστών, από όλες τις κυβερνήσεις αλλά ειδικά με την τελευταία της οποίας τα αρμόδια στελέχη , δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα που είναι ευθύνη τους και το μεταθέτουν στους πολίτες .
Το κράτος δεν μπορεί να βοηθήσει και να προσφέρει την κατάλληλη παιδεία στα Ελληνόπουλα .
Το ζω καθημερινά ,ειδικά με το παιδί μου που έχει ειδικές ανάγκες.
Και έτσι βρισκόμαστε να απολογούμαστε και να ψάχνουμε επιχειρήματα για το αυτονόητο.
Είναι σαν να σου αφήνουν ένα κουτάβι στην εξώπορτά σου. Το κουτάβι είναι χαριτωμένο. αθώο ,όμορφο. Αλλά δεν επέλεξες εσύ να μεγαλώσεις ένα σκύλο για 12-15 χρόνια επειδή κάποιος ανεύθυνος ή πονηρός στο άφησε στην πόρτα σου χωρίς να σε ερωτήσει.
Οπότε δεν θα μπω στη θέση να απολογούμαι και να ψάχνω επιχειρήματα, γιατί δεν δέχομαι το πρόβλημα που άλλοι δημιούργησαν και οι υπεύθυνοι δεν το αντιμετωπίζουν.
Δεν δέχομαι και δεν θέλω να μπαίνει κανείς χωρίς την άδειά μου στη χώρα μου, στο σπίτι μου και στο σχολείο των παιδιών μου!
Απλά λέω ΟΧΙ!!!
ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΔΟΥΪΤΣΗΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Α.Μ.Κ.Ε. «ΟΑΣΙΣ»
Διαμαρτυρια

vendo

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΒΑΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΙΣ 24/11/11 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟ ΣΩΤΗΡΑ !!! ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕΕΕ ..ΑΔΙΚΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ..ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ,ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΟΙ ΤΑΧΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΣΑΣ ΨΗΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ..ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΨΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ ..ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ..ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΦΑΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ..ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ..ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ..ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΒΕΛΑΖΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ …. https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AE-%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF%CF%85-120-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B7%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%BF/422877021088985

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.