Ανοιχτή συνεδρίαση απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου με δυο σημαντικά θέματα

Ανοιχτή συνεδρίαση απο τον Εμπορικό Σύλλογο Ωραιοκάστρου με δυο σημαντικά θέματα

Δυο σημαντικά θέματα έχει ορίσει το Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω. προς συζήτηση και ενημέρωση στην συνεδρίαση της 1ης Ιουλίου 2019. Δυο θέματα σημαντικά που πρέπει να γνωρίζει και να συμμετέχει όλος ο εμπορικός κόσμος του Ωραιοκάστρου.

Ανοικτή Συνεδρίαση Δ.Σ. Ε.Σ.Ω. Δευτέρα 1 Ιουλίου 20:30 στο γραφείο του συλλόγου Μ. Αγώνα 7 – Παλαιόκαστρο (κτήριο Παύλου Μελά – 1ος όροφος)

Θέμα: Ανοικτή Συνεδρίαση Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας, ότι τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019 και ώρα 8:30 μμ θα διεξαχθεί τακτικό Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Θέματα Ημερησίας Διάταξης 

  1. Ενημέρωση – συζήτηση για τα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου»
  2. Ενημέρωση για τα αποτελέσματα από έρευνα αγοράς του Ωραιοκάστρου, από τον κ. Καραμητόπουλο Λεωνίδα, καθηγητή του ICBS Thessaloniki Business College και υπεύθυνο της έρευνας

Καλούνται, λοιπόν, όλα τα μέλη του συλλόγου στην Ανοικτή Συνεδρίαση Δ.Σ. του Ε.Σ.Ω. που θα πραγματοποιηθεί στο γραφείο του συλλόγου Μ. Αγώνα 7 – Παλαιόκαστρο (κτήριο Παύλου Μελά – 1ος όροφος)

Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία στα μέλη μας να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και το έργο του Ε.Σ.Ω. και να συζητήσουν με τα μέλη του ΔΣ τα θέματα που τους απασχολούν.

 

Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος                                  Η γενική γραμματέας
Βασίλης Ιακωβίδης                         Δεμιρτζόγλου Έφη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.