Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

Αντίστροφη μέτρηση για το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου

Έτοιμο να ανοίξει πανιά για μία ακόμη χρονιά είναι το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου που θα διεξαχθεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου έως το Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 στον Τορωναίο Κόλπο, για σκάφη με πιστοποιητικά ORC International, ORC Club και IRC στον Τορωναίο Κόλπο,με διοργανωτή το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Για το 2018, το  Κύπελλο Βορείου Αιγαίου, θα συνδυαστεί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοικτής Θαλάσσης αλλά και το «X-Yachts Cup 2018» γεγονός που αναμένεται να προσελκύσει στους αγώνες, τα καλύτερα σκάφη με τα πιο έμπειρα και καταξιωμένα πληρώματα.

Για μία ακόμα χρονιά υπάρχουν και ξένα σκάφη και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή σκάφη από την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Δανία, την Τουρκία και τη Βουλγαρία.

Η έναρξη της διοργάνωσης και η συνάντηση κυβερνητών θα γίνει στο Porto Carras Grand Resort στην Χαλκιδική, ενώ τα συμμετέχοντα σκάφη θα ελλιμενιστούν στην υπέροχη μαρίνα του Porto Carras η οποία θα παρέχει όλες τις ανέσεις στους ιστιοπλόους.

Το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου είναι ο πιο ιστορικός αγώνας ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης στη Βόρεια Ελλάδα και τον ξεκίνησε το 1978 ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης για να γίνει η πρώτη διοργάνωση την αμέσως επόμενη χρονιά, με έδρα τη Σκόπελο.

Όλα αυτά τα χρόνια, το Κύπελλο Βορείου Αιγαίου έχει «αγκαλιαστεί» από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους ιστιοπλόους και αποτελεί σημείο αναφοράς για τα ιστιοπλοϊκά δρώμενα της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες

 

http://www.northaegeancup.gr/

 

https://www.facebook.com/northaegeansailingcup/

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.