ΑΝ.Α.Σ.Α: Αν δεν καούμε θα πνιγούμε. Το δάσος του Ωραιοκάστρου παρατημένο στο έλεος του Θεού.

ΑΝ.Α.Σ.Α: Αν δεν καούμε θα πνιγούμε. Το δάσος του Ωραιοκάστρου παρατημένο στο έλεος του Θεού.

Διοίκηση Τσακίρη αδύναμη, αδιάφορη και για τα απλά.
Η αδυναμία του δημάρχου να διαχειριστεί την αντικατάσταση του παραιτηθέντος Αντιδημάρχου Πολιτικής προστασίας, Αθλητισμού και πολιτισμού αποδεικνύει την φτώχεια της παράταξης του σε ικανά στελέχη, με η χωρίς «βιογραφικό». Ενώ έχουν ξεσπάσει θεομηνίες σε πολλά μέρη της Ελλάδος στο Ωραιόκαστρο η πολιτική προστασία είναι ακέφαλη για εβδομάδες. Αμέλεια ή ανικανότητα ποιός θα απαντήσει ;. Το ίδιο και οι τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού. Για ποια οργάνωση του Δήμου να μιλήσουμε όταν δεν υπάρχουν καν επικεφαλής.
Το δάσος του Ωραιοκάστρου παρατημένο στο έλεος του Θεού. Αν δεν καούμε θα πνιγούμε. Το δάσος με πολλά σκουπίδια, και επίσης δεν υπήρξε καμία μέριμνα ούτε ενδιαφέρον από την δημοτική αρχή για το τι θα γίνουν, μετά την κοπή των δέντρων εξαιτίας του φλοιοφάγου, τα χιλιάδες κλαδιά που είναι παρατημένα σε σωρούς σ’ ολόκληρο το δάσος που αφενός αποτελούν επικίνδυνες πιθανές εστίες πυρκαγιών αφετέρου έχουν μπαζώσει ρέματα του δάσους, που στις επερχόμενες βροχές θα μας πνίξουν.
Κύριοι της διοίκησης γρηγορείτε “the Winter is coming” (ο χειμώνας έρχεται).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.