ΑΝ.Α.Σ.Α. για διοίκηση Τσακίρη: Ψηφοθηρία, οικονομικά ανταλλάγματα και βολέματα

ΑΝ.Α.Σ.Α. για διοίκηση Τσακίρη: Ψηφοθηρία, οικονομικά ανταλλάγματα και βολέματα

«Πολιτικές συνεργασίες» του κ.Τσακίρη για το καλό του τόπου.

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

Από την πρώτη στιγμή καταγγείλαμε ότι «πολιτική συνεργασία» για το κ Τσακίρη σημαίνει ψηφοθηρία, προσωπικές εξυπηρετήσεις, οικονομικά ανταλλάγματα και βολέματα. Το «καλό του τόπου» για τον κ. Τσακίρη ταυτίζεται με την προσωπική του ωφέλεια, προβολή, πολιτική ανέλιξη. Με λίγες λέξεις αυτό είναι το περιεχόμενο της διοίκησης Τσακίρη.

Μεταξύ άλλων χαρακτηριστικό παράδειγμα η  κ. Βέσκου, η οποία χωρίς καμία ικανότητα ή γνώση διορίστηκε πρόεδρος της ΔΕΥΑΩ από τον κ. Τσακίρη με αντιμισθία 1700 € μηνιαίως μόνο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Καταγγείλαμε ότι ο σύζυγος της μισθώνει παράνομα το κατάστημα στο Μελισσοχώρι αλλά ο δήμος δεν προχωράει διαδικασία έξωσης, χρωστάει μισθώματα πολλών ετών και μετά από πίεση μας αναγκάστηκε να ασκήσει αγωγή προς είσπραξη τους και ακόμα δεν έχουμε αποτέλεσμα.

Τώρα βγήκαν καταγγελίες ότι ο σύζυγος εργάζεται «κρυφά» και για την ΔΕΥΑΩ, «Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει», κοινό μυστικό στην περιοχή, που όλοι βλέπουν τι γίνεται.

Αυτή είναι η διοίκηση Τσακίρη που κάνει πολιτικές συνεργασίες και κόπτεται για το καλό του Ωραιοκάστρου. Όπως θα έλεγε και ένας νυν αντιδήμαρχος «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ».

ΑΝ.Α.Σ.Α.

Παντελής Σκαρλάτος

vendo

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.